Glavni » general » Nema proračuna: iPhone 5c je pomoćnik (ili bočni štih) na iPhone 5s

Nema proračuna: iPhone 5c je pomoćnik (ili bočni štih) na iPhone 5s

general : Nema proračuna: iPhone 5c je pomoćnik (ili bočni štih) na iPhone 5s

Jučer, Apple je prvi put predstavio dva iPhonea - zvijezda iPhone 5s i nešto jeftiniji iPhone 5c. Oba 5s i 5c imaju isti 4-inčni 640 x 1136 piksela i 8 megapikselne kamere. Sličnosti završavaju tamo. 5c je izrađen od polikarbonata i dolazi u rasponu svijetlih boja. To je nešto od stranica Nokijine Lumije, ako me pitate.

IPhone 5c košta 549 dolara. To je gotovo N90, 000.00. Da; ovo nije proračunski smartphone. "C" bi zaista mogao samo biti skuplji. Uglavnom, 5c zamjenjuje starije 5 na tržištu (koji Apple prekida). To je sve. Ipak, mora računati za nešto. Postoje iFans koji će rado imati više opcija u troškovima i izgledu i osjećaju.

Ukratko, ne postoji proračunski iPhone. 5c nije ni na koji način jeftin ili pristupačan. Oni koji su bili uzbuđeni zbog izgleda pristupačne iPhone-a trebaju to pustiti sada. Ono što je Apple učinio daje svojim obožavateljima mogućnosti. IPhone 5c nije samo pomoćnik (ili, u najboljem slučaju, bočni štapić) na iPhone 5s. Razmislite o tome što je Nokia Lumia 820 Lumia 920, a imate točnu sliku. IPhone 5c nije Lumia 520 ili čak 720. Ne dugo proteže.

Preporučeno
Ostavite Komentar