Nitrix 2.0 от BSN

Nitrix 2.0 на BSN е продукт за подобряване на изпомпването, тоест запълване на мускулите с кръв по време на силови тренировки. Защо се нуждаем от изпомпване ">

  • Увеличаване на мускулната маса;
  • Анаболен ефект след упражнения;
  • Ускоряване на процесите на възстановяване;
  • Намаляване на периода на почивка между комплектите;
  • Борбата срещу еректилната дисфункция.

Смята се, че донорите на азот трябва да се приемат от всички мъже след 40 години, независимо дали тренират или не. Това помага не само да се подобри кръвообращението в тазовите органи и да се преодолее еректилната дисфункция, но също така служи като начин за предотвратяване на простатит.

структура

Nitrix 2.0 на BSN включва не само аргинин, но и цитрулин и креатин. Това прави комплекса анаболен. Аргининът е аминокиселина, която е директен донор на азот. Тя отговаря за пълненето на мускулите с кръв и изпомпването. Цитрулинът намалява умората по време на упражнения и ви позволява да премахнете млечната киселина от мускулите по-бързо. Това ще подобри производителността, ще ви помогне да направите повече повторения.

Като част от лекарството можете да намерите 3 различни форми на креатин. Това вещество допринася за по-доброто запълване на мускулите и растежа на показателите за сила. Комбинацията от различни форми на креатин ускорява усвояването му от мускулите и помага да се избегнат проблеми с усвояемостта.

Пропорциите на работните вещества се пазят в тайна, те се комбинират в патентована формула. В допълнение, витамините и антиоксидантите също са включени в добавката, които не само спомагат за намаляване на стреса от окислителните процеси, но и спомагат за възстановяване на сърцето и кръвоносните съдове.

Как да приемате Nitrix 2.0 от BSN

За разлика от други обичайни донори на азот, Nitrix не се приема преди тренировка, но 3 пъти на ден. Работната доза е 3 таблетки. Може да се увеличи, но не повече от 12 таблетки на ден. Струва си да увеличите дозата, ако спортистът тежи повече от 90 кг.

Важно: не приемайте повече от 12 таблетки. Предозирането на дори най-полезните вещества може да доведе до проблеми. Ако приемате твърде много нитрикс, може да има спад на вътречерепното налягане и главоболие.

Nitrix има смисъл да се приема, когато спортист се стреми да натрупа мускулна маса. Лекарството рядко се приема за сушене. Курсът на прием е не повече от 8-12 седмици.

Как да приемате друго спортно хранене с донор на азот ">

Отзиви

Nitrix е много популярен продукт. Хората, които за първи път са опитвали добавка за помпи, обикновено оставят възторжени отзиви. Наистина само в няколко серии мускулите са изпълнени с кръв, изглеждат по-големи, по-впечатляващи. Мнозина изглеждат венозни, като професионалните спортисти. Това е един вид "вълшебно хапче" за превръщане на обикновен човек в спортист.

Използвайки донор на азот, спортистът подобрява и чисто физическите характеристики. Авторите на ревютата забелязват, че умората изчезва, усещането за парене в мускулите се появява много по-късно и можете да извършите повече повторения с обичайното си тегло.

Няма оплаквания за качеството на добавката. Обикновено тя е похвалена, тъй като дава добри резултати и избягва проблеми с повишена умора. Моделите и просто ентусиастите на Instagram оценяват nitrix за неговия незабавен визуален ефект.

Няма отрицателни отзиви за тази добавка на форумите за културизъм и фитнес. Ако го приемате в рамките на препоръчителната дозировка, няма да има проблеми. Повечето компании за спортно хранене имат подобен продукт, но Nitrix 2.0 от BSN е с високо качество. Добавката се препоръчва както от професионалисти във фитнес индустрията, така и от обикновени любители. Следователно, всички, които се нуждаят от донор на азот, трябва да обмислят тази възможност за качество.