Glavni » general » Noćni san koji sam imao o Lumia 930

Noćni san koji sam imao o Lumia 930

general : Noćni san koji sam imao o Lumia 930

Oko 8 ujutro jučer ujutro, Emmanuel Oluwatosin me pitao jesam li vidio novi Windows Phone borac, Nokia Lumia 930. Naravno, imao sam. Sjećam se da je Nick Imudia, predsjednik Uprave Nokia West & Central Africa pokazao svoju jedinicu za mene tijekom razgovora koji smo imali prije nego što sam ga intervjuirao u svibnju. Nick je bio toliko uzbuđen da je čuo da sam imao više od 25 različitih Nokia uređaja i zatražio da dobijem 930. Da; Nick; Sjećam se!

U svakom slučaju, Emmanuel me jučer ujutro zeznuo. Pretpostavljam da već ima jednog u njegovim rukama. On me toliko ismijava svaki put kada ima novi proizvod ili uslugu u njegovim rukama. Odgovorio sam mu da sam vidio prije mjesec dana. Lastman! Zatim smo malo popustili. Kako stvari idu, pokazalo mi se da trebam drijemati, i tako, odmah nakon blistave razmjene s Emmanuelom, stigla sam u krevet i dignula se ... i imala sam sljedeći san ....

Grupa je bila u sobi u seminaru, a Emmanuel je sjedio ispred mene. Svojim geekim sebi, poslao je Lumia 930 na daljinski upravljani automobil. Da; stvarno geeky stvari. Naravno, bio sam ekstatičan i izgubio sam se, promatrao, milovao i pitao telefonom. Znaš kako sanja ide. Sljedeći trenutak bio sam ravno uz njegovu stranu i zajedno smo istraživali telefon kada je pao iz ruku. Da; na pod. Pogodilo je na podu i - pretpostavljam - nije se razbijalo. Šokantno je upravo otopio u gustu zelenu tekućinu. Gledajući bliže, primijetio sam malu smećkastu grudu u tekućini i nije bila sigurna hoće li to dodirnuti ili ne. Ali čak i to se počelo raspadati. Emmanuel je vikao da bih ga trebao birati!

Također pročitajte: Xiaomi: Android 6 žalfica dolazi uskoro Mi 4 i Mi Note

Prekasno. Prije nego što sam uspjela doći do njega, gruda je otišla, a sve što je ostalo bila je gusta zelena guma. Oh; Bio sam opustošen! Taj ljubljeni Lumia 930 je otišao - i to samo zato što je pao iz moje ruke. Emmanuel je objasnio da je Lumia 930 napravljen od nekih futurističkih nanobota (Iron Man, bilo tko?) Koji su se raspali na utjecaj, bla bla bla (pitajte ga o svim detaljima kada ga vidite). Što god. Ali to je bila noćna mora za mene. Cjelokupni brodski uređaj je otišao upravo tako ?! Svetogrđe.

Povratak u stvarnost. U stvarnom životu, moj telefon ne pada iz mojih ruku. Imam u vlasništvu više od 110 mobilnih uređaja i nosio sam se još više u životu. Samo mi je netko ikada pao iz moje ruke: Samsung Galaxy S2 u 2012. - i zaslon se razbio na licu mjesta. Nikad se više nije dogodilo. Bogovi mobitela će se pobrinuti da se to više ne dogodi. Posebno, s Lumia 930.

Obećavam, Nick. Željno čekaju moju kopiju.

Preporučeno
Ostavite Komentar