Glavni » general » Noćna mora na Palm Streetu

Noćna mora na Palm Streetu

general : Noćna mora na Palm Streetu

Čitanje kroz Dayovo nedavna iskustva sa svojim Nokia 5800 podsjeća me na nekoliko puta da me uhvaću u uskom stazi. Priča koju imam za danas je to kako sam došao blizu zidanje moj stari Palm Treo 700p u prosincu 2007. Evo priče:

Bila je to gotovo noćna mora. Kupio sam Treo 700p na mreži Reltel (sada ZOOMmobile). 8. prosinca 2007, avanturistički sam otišao posjetiti Palmovog mobilnog portala i provjerio njihovu sekciju softvera. Tamo su mi rekli da preuzmu aplikaciju MyPalm ako je to prvi put da ih skinem softver. Naravno, to je bio moj prvi put, tako da sam vjerno preuzeo i prebacio instalacijsku datoteku na moj Treo 700p.

Problemi su počeli kada sam pokrenuo postupak instalacije. 700p se jednostavno resetira i odmah nakon što se pojavio logotip Palm, ponovno se ponovo postavlja i nastavlja s tim petljom. Napravio sam soft reset (glup, kao da to nije ono što telefon već radi): nada . Uklonio sam bateriju: nada . Jednostavno se nastavio samozavaravati u neprekinutoj petlji.

Svaki korisnik telefona strahovito osjeća ovaj scenarij. Svaki vlasnik pametnih telefona više ga strahove. To može značiti početak kraja.

Nakon 15 minuta neprekinutog resetiranja od Treo 700p, dizala sam svoj laptop i umetnula CD koji je isporučen s Treoovom prodajnom kutijom. Tamo sam našao detaljan priručnik (priručnik za papir sadržavao je samo informacije o resetiranju sustava). Na priručniku za CD pronašao sam sljedeće informacije:

Reset sustava
Ponovno postavljanje sustava, koje se nazivaju i sigurno ili toplo resetiranje, može biti korisno ako se vaš uređaj zakvači ili zamrzava tijekom softnog resetiranja. Izvršavanje resetiranja sustava omogućuje vam da izađete iz petlje i vratite ograničene funkcije na svoj uređaj kako biste deinstalirali aplikaciju treće strane koja uzrokuje problem. Imajte na umu da nakon poništavanja sustava morate izvršiti soft reset kako biste vratili funkciju, uključujući bežične značajke, na svoj uređaj.

1. Pritisnite gumb za otpuštanje vrata baterije i gurnite vratašca baterije prema dolje da biste je uklonili s pametnog uređaja Treo 700P.
2. Dok držite pritisnutu tipku Up na navigatoru s 5 načina, upotrijebite vrh olovke da lagano pritisnete gumb za vraćanje na zadano na stražnjoj strani uređaja.
3. Kada se pojavi zaslon logotipa, otpustite gumb Up.
4. Izbrišite aplikaciju treće strane za koju sumnjate da uzrokuje problem.
5. Izvršite soft reset.

Uspješno sam slijedio korake do broja 3, ali nisam mogao pronaći prijavljujuću aplikaciju MyPalm u aplikacijama pa ih ne bih mogao izbrisati. Na kraju, pomoću upravitelja datoteka koji sam ranije instalirala, nanjušila sam skitnicu, učinila soft reset (korak 4), a moj 700p bio je u dobrom stanju.

Također pročitajte: Innjoo Fire Plus specifikacije

Uf!

Tada sam upravo počeo putovanje dolje u Palm Street, a tada je ta incidencija gotovo skratila moju novu avanturu. Hvala Bogu što je nghtmare bilo brzo!

Nažalost, ti susreti uvijek nemaju sretne završetka. Prije nekoliko mjeseci pokrenuo sam ažuriranje firmvera na uređaju Nokia E90 i zeznuo. Rješenje: dvotjedni put u Nokia Care. Ali, ta priča je još jedan dan ...

Preporučeno
Ostavite Komentar