Glavni » general » Nigerijski jezični programi na Androidu

Nigerijski jezični programi na Androidu

general : Nigerijski jezični programi na Androidu

U nedavnoj potrazi za aplikacijom na Trgovini Google Play naišao sam na dvije jezične aplikacije za koje mislim da danas vrijedi dijeliti. Prva je aplikacija aYoruba koju su razvili Genii Games (Aàà), a drugi je ! Na-asu Igbo: Pozdrav koji je razvio Ikenga Development grupa.

aYourba
Prva koja je aJoruba, koja je, kao što ime sugerira, joruba aplikacija koja uči osnove, pa čak i komplicirane aspekte jezika Joruba. Vrlo je sveobuhvatan s nekoliko kategorija kao što su Alfabeti, brojevi, dijelovi tijela, pozdrave i igre.

Veličina datoteke za aYoruba iznosi 5, 8 MB, što je u redu s obzirom na nekoliko kategorija koje aplikacija nudi. Tu je i audio vodič dok dodirnete riječ koju želite saznati, tako da možete naučiti izgovor također.

Sve u svemu aYourba dobiva punu ocjenu od mene jer je sveobuhvatna, slušna i grafička sve besplatno.

Na-asu Igbo: Pozdrav Ja

Aplikacija za drugi jezik o kojoj ću se raspravljati jest Na-asu Igbo. Gornji naslov je zapravo puni naziv aplikacije i nakon instalacije sam ga iskopao kako bih saznala ponudu. Kao što je navedeno u imenu, sve ponude za prijavu su osnovni pozdrav i nekoliko riječi koje se odnose na to. aYoruba, gore spomenuta nudi daleko više riječi i ima zvuk koji Na-asu Igbo nema.

Na-asu Igbo prevedeno znači "Za govoriti Igbo" svakako je lijep napor da vas upozna na igbo jezik, ali više posla treba staviti u nju. Ostale kategorije koje se nude uključuju Saznajte riječi, Flash kartice i Quiz način rada. Još jedna stvar koju treba imati na umu je da dodirivanje kategorije Flashcards ruši aplikaciju; stalno.

Također pročitajte: HP kupuje Palm - Hurray!

Zaključak

Ovo su bile dvije jezične aplikacije koje sam uspio pronaći na Trgovini Google Play za Android. Ako koristite i druge aplikacije nigerijskog jezika, bez obzira na vašu OS platformu, podijelite ih.

Preporučeno
Ostavite Komentar