Glavni » general » Nigerijski vlada distribuira telefone od 10 milijuna poljoprivrednicima

Nigerijski vlada distribuira telefone od 10 milijuna poljoprivrednicima

general : Nigerijski vlada distribuira telefone od 10 milijuna poljoprivrednicima

Federalni ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja promiče projekt elektronskog novčanika među poljoprivrednicima, a poljoprivrednici će primiti svoje gnojivo i podršku sjemenom putem svojih mobilnih telefona. Poljoprivrednici će također dobiti informacije o uzgoju godišnjih doba, cijene proizvoda, gnojidba datum isporuke i razdoblja nedostatka. Prema izvješćima vijesti, savezna vlada zaključila je planove za distribuciju 10 milijuna telefona poljoprivrednicima diljem zemlje kao dio ovog projekta. Projekt je u suradnji s Ministarstvom komunikacijske tehnologije, za koju se izvješćuje da je već razgovarao s različitim davateljima usluga o tome kako izvršiti projekt. Očigledno, pružatelji mrežnih usluga su se složili proširiti svoje mreže dublje u ruralna područja za veći pristup.

Volim e-wallet ideju i ideju guranja pravovremenih informacija i ažuriranja poljoprivrednicima na poljima. Osjećam se vrlo snažno, iako vlada nema posla distribuirati telefone poljoprivrednicima kada sve češća pitanja infrastrukture zagleda svakoga u lice. Što je s cestama, kanali za navodnjavanje, opskrbi gorivom i skladištima za proizvode, među ostalima? Usput, poljoprivrednici će također biti opremljeni sa svjetiljkama sa napajanjem za napajanje telefona.

Nekako, ja jednostavno ne mogu tresti osjećaj da je to drugi projekt bijelog slona - druga ideja čija je cijena - N60 milijardi - neće biti proporcionalna njegovoj korisnosti ili vrijednosti. Ako je vlada ostavila seljacima da sami kupuju vlastite telefone, ja bih bio više uzbuđen zbog ovoga.

Preporučeno
Ostavite Komentar