Glavni » general » Nigerijski razvojni programeri dobivaju podršku od Nokia

Nigerijski razvojni programeri dobivaju podršku od Nokia

general : Nigerijski razvojni programeri dobivaju podršku od Nokia

Upravo sam se vratio s sastanka na Nokia West Africa (Nigerija) Limited gdje sam se susreo s Praveen Shetty (voditeljica rješenja: Nigerija) i Teemu Kiijarvi (Forum Nokia Developer Relations Manager, MEA). Imali smo vrlo plodne rasprave o novom Nokiaovom pogonu za podršku nigerijskim programerima.

Na primjer, proizvodni gigant ima planove za radionice za razvojne programere i druge sastanke kroz koje mogu podržati razvojne programere s informacijama, razvojem vještina i alatima koji će im olakšati stvaranje sjajnih aplikacija. Razvijanje platformi koje Nokia gura, uključujući QT (za Symbian i MeeGo) i J2ME (java). Ako želite naučiti razvijati aplikacije na tim platformama, prijeđite na Forum Nokia za instrukcije i alate koji će vam pomoći da dizajnirate, izradite i objavite svoje aplikacije.

Za one koji nemaju programiranje, ali koji žele stvoriti jednostavne aplikacije vrste widgeta za njihov web sadržaj, Ovi čarobnjak za aplikacije omogućuje vam to u nekoliko minuta. Primjer toga je aplikacija MobiNigeria za Symbian.

Naša statistika za aplikaciju MobiNigeria za Symbian pokazuje da je bilo 84 aktivnih korisnika i 659 prikaza stranice u posljednjih 30 dana. Nije loše. Uz podršku tvrtke Nokia, siguran sam da možemo potaknuti neke druge.

Svakako ćemo vam donijeti više informacija o ovoj temi na Mobility Nigeria, pa ako ste razvojni programer ili mobilno pokretanje u potrazi za mogućnostima, Nokia kažu da imaju leđa. Ovo je dobro vrijeme da se na mobilni apps vlak u Nigeriji, kao mogućnosti i mogućnosti obiluju.

Također pročitajte: iOS5 konačna verzija spremna vrlo brzo

Jedna stvar je sigurna, krajolik mobilnih aplikacija u Nigeriji namjerava se promijeniti s ovim potezom tvrtke Nokia. Jedno se sigurno može nadati samo da drugi proizvođači slijede svoje korake.

Preporučeno
Ostavite Komentar