Glavni » general » Nigerija preuzima vodeću poziciju kada je pokrenuta Nokia najpristupačnija telefona, Nokia 103

Nigerija preuzima vodeću poziciju kada je pokrenuta Nokia najpristupačnija telefona, Nokia 103

general : Nigerija preuzima vodeću poziciju kada je pokrenuta Nokia najpristupačnija telefona, Nokia 103

U skladu sa strategijom povezivanja sljedeće milijarde, Nokia, najveći proizvođač mobilnih telefona na svijetu, do sada je predstavio svoj najpristupačniji mobilni telefon - Nokia 103 u Nigeriji. Nigerija je prvo tržište za pokretanje ovog novog uređaja, koji je dizajniran posebno za ljude koji kupuju svoje prve telefone.

Nokia 103 je usmjeren na ljude koji traže pristupačan i praktičan telefon koji im daje bitna iskustva potrebna kako bi im pomogla da napreduju ekonomski i socijalno, bez ugrožavanja dizajna i kvalitete.

Osim svježeg izgleda, izdržljivog zaštitnog pokrova i otporne tipkovnice, Nokia 103 je dizajniran s dugotrajnim vijekom trajanja baterije - vrijeme čekanja od 27 dana i do 11 sati razgovora. Ostale značajke uključuju ugrađenu bljeskalicu, FM radio, govorni sat i MP3 zvukove zvona.

Potpredsjednik Nokia West Africa, g. James Rutherfoord, izjavio je kako je izbor Nigerije kao vodećeg tržišta za ovaj uređaj naglašava važnost nigerijskog tržišta i potrebu osnaživanja milijuna Nigerijaca koji tek trebaju kupiti mobilni telefon.

Nokia je jedina tvrtka koja pruža mobilne uređaje ljudima na gotovo svim tržištima svijeta, preko gospodarskih segmenata. Od 7 milijardi ljudi na svijetu, 3, 2 milijarde nema još telefon, uglavnom zbog ekonomskih ograničenja.

Prema riječima g. Rutherfoord, "Nokia je progresivno spuštajući ulaznu barijeru na tržište, dok neprekidno povećava sposobnost naših uređaja i isporuku telefona sa suvremenim svježim dizajnom". Nokia je posvećen pomaganju mobilizaciji sljedeće generacije - sljedećeg milijarda i šire - i osigurati im pristup prednostima mobilne tehnologije. S Nokijom 103, Nokia stvara mobilnu vezu stvarnost za potrošače s nižim dohotkom.

Također pročitajte: Vodič za MacBook početnik za USB priključak vrste C
Preporučeno
Ostavite Komentar