Glavni » general » Nijemci prvi mobitel mobilnog kina predstavio: Infinix Hot 5 i HOT 5 Lite

Nijemci prvi mobitel mobilnog kina predstavio: Infinix Hot 5 i HOT 5 Lite

general : Nijemci prvi mobitel mobilnog kina predstavio: Infinix Hot 5 i HOT 5 Lite

Značajke 5.5HD zaslon, Dvojni prednji zvučnik, 3D Dirac Stereo, 4000mah

Infinix Mobility, vodeći brand Nigerije u pametnom telefonu, najavljuje pokretanje najtoplijeg smartphonea svih njih 'Infinix Hot 5 & Hot 5 Lite' temom #MyMobilecinema.

Novi smartphone dolazi iz linije proizvoda Infinix Hot serije, koja je nastavila pružati nevjerojatan uspjeh u Nigeriji i drugim afričkim tržištima. Novi Infinix Hot 5 i Hot 5 lite nude najbolji doživljaj mobilne zabave sa svojim ključnim značajkama 5.5HD zaslona, ​​dvostrukim prednjim zvučnicima na vrhu i dnu pametnog telefona s 3D Dirac stereo okruženjem za pojačavanje zvuka.

Zvučnici Infinix Hot 5 ugrađeni su za kvalitetan zvuk projekata s filmskim savršenim zaslonom od 5.5HD kako bi poboljšali korisničko iskustvo mobilnog korisnika. Vruće 5 zadržava originalni dizajn HOT serija s redefiniranim metalnim okvirom za unibody i elegantnim pozadinskim pokrovom u prekrasnim bojama kao što su jabuka zelena, Bordeaux crvena i druge zabavne boje.

Ostale HOT značajke prepakirane u Infinix Hot 5 uključuju 4000mah bateriju, 8 stražnjih + 5 prednjeg megapiksela, 16GB ROM koji se može proširiti na 32GB, 2GB RAM, XOS 2.2, Fingerprint skener i napaja ga Android 7.0 Nougat.

Infinix Hot 5 je izrađen za mobilnu zabavu u usporedbi s prethodnikom Infinix Hot 4.

Tablica za usporedbu Infinix Hot 5 vs Infinix Hot 4

Novi Infinix Hot 5 će prodavati za N37, 500 i Infinix Hot 5 lite za N32, 000, obje verzije će biti dostupne 30. kolovoza 2017. na Jumia.com.ng i na svim prodajnim mjestima Slota širom zemlje.

Preporučeno
Ostavite Komentar