Glavni » general » Nigerija nadilazi Južnu Afriku kao najvećeg Afrikanog korisnika Opera Mini

Nigerija nadilazi Južnu Afriku kao najvećeg Afrikanog korisnika Opera Mini

general : Nigerija nadilazi Južnu Afriku kao najvećeg Afrikanog korisnika Opera Mini


Nigerija je odvojila Južnu Afriku kao zemlju u Africi s najvećim brojem korisnika na mobilnom pregledniku Opera Mini, prema najnovijem izvješću o stanju mobilnog weba, objavljenom danas u operacijskom softveru Opera.

Nigerija je napustila Kinu i Južnu Afriku kako bi dovršila Marsu kao zemlju # 5 na globalnoj razini za jedinstvene mjesečne korisnike Opera Minia, koja se diže s položaja u veljači kao # 7. Sada samo Rusija, Indonezija, Indija i Ukrajina ispred Nigerije u smislu jedinstvenih mjesečnih korisnika.

Do sada je Južnoafrička Republika zadržala prvo mjesto u Africi i dosljedno je održala šesto mjesto na globalnoj razini za najveći broj korisnika Opera Mini, u svih pet mjeseci od kada je izvješće o stanju mobilnih web stranica započelo u travnju 2008. godine. Nigerija je debitirao na vrhu 10 u ožujku 2009. godine, ali je bio manje stabilan u svom položaju, ponekad je u cijelosti odustao od popisa.

Unatoč najnovijim trendovima, Nigerija je od rujna 2010. pokazala stalan uspon na popis najboljih korisnika Opera Mini: potrošnja dva mjeseca svake po devetom, osmom i sedmom mjestu, prije no što se diže u ožujku na # 5 - gurajući Južnu Afriku na sedmu mjesto.

U godini do ožujka 2011. godine, Nigerija je ostvarila rast od 143, 5% u broju jedinstvenih Opera Mini korisnika, u usporedbi s rastom od 67% u Južnoj Africi. U istom je razdoblju Južna Afrika pokazala veći rast broja mjesečnih pregleda stranica i prijenosa podataka (99, 5% i 95, 5%) u usporedbi s Nigerijom (87, 7% i 80, 0%).

Također pročitajte: Google, Motorola i Lenovo: Sneaky

"Nigerija je država koja će gledati", rekao je Jon von Tetzchner, suosnivač, Opera Software. "Bilo bi vrlo zanimljivo vidjeti je li njegovo djelovanje kao najbolja afrička zemlja za Opera Mini rezultat jednokratnog rezultata ili početak dugoročnog trenda za mobilno pretraživanje u Africi".

Opera je najpopularniji mobilni preglednik u Južnoj Africi i Nigeriji, s StatCounterovim rezultatima u ožujku pokazujući da Opera ima 67, 5% udjela na tržištu mobilnog preglednika u Južnoj Africi i 87, 7% u Nigeriji. Opera ima 71, 8% tržišnog udjela za mobilno pretraživanje u cijeloj Africi.

Pročitajte cijelo stanje izvješća o mobilnom webu na adresi opera.com/smw/

Preporučeno
Ostavite Komentar