Glavni » general » Nigerija vodi afrikansku mobilnu uporabu weba - Opera

Nigerija vodi afrikansku mobilnu uporabu weba - Opera

general : Nigerija vodi afrikansku mobilnu uporabu weba - Opera
Mobilni web u Nigeriji
Johannesburg, 3. studenoga 2011., Nigerija je peta po veličini zemlja na svijetu za korištenje Opera Mini preglednika i koja se očekuje da će se još više povećati s nedavno objavljenim brandom MTN i Opera Mini. Nigerija je daleko ispred velikih igrača poput Kine, Sjedinjenih Država i Brazila za broj korisnika Opera Mini.

U posljednjih godinu dana, Nigerija je imala 634, 3% rasta broja korisnika Opera Mini i 547, 7% rasta broja web stranica koje se pregledavaju svaki mjesec. Nigerijski korisnici mobilnih mreža također su zauzeti, a prosječni korisnik pregledava 345 stranica svaki mjesec.

Oko 90% mobilnog surfanja na Nigeriji obavlja se Opera Mini.

Najpopularnije četiri web stranice za nigerijske mobilne surfere su Facebook, Google, Yahoo! i BBC-u. Opera Mini je najpopularniji mobilni preglednik u Nigeriji, a preglednik je izbor za 73% svih korisnika mobilne mreže u Africi.

Ne samo da Opera Mini isporučuje brži web na gotovo bilo koji telefon, nego i smanjuje troškove podataka komprimiranjem podataka web stranice prije nego se stranica isporučuje, zadržavajući sve funkcionalnosti uobičajene web stranice. Ukratko, to daje Nigerijima mogućnost gledanja gotovo devet puta više sadržaja na svojim telefonima kao i kod postojećeg preglednika - za istu cijenu.

Opera Mini radi na više od 3.000 različitih modela mobilnog telefona, od osnovnih telefona do najnovijih pametnih telefona.

Postojeći korisnici Opera Mini na MTN mreži u Nigeriji bit će automatski ažurirani na novu verziju kada pokreću Opera Mini. Korisnici također mogu preuzeti Opera Mini izravno na svoje telefone na m.opera.com.

Također pročitajte: AMOLED zasloni vs LCD zasloni
Preporučeno
Ostavite Komentar