Glavni » general » Nigerija ispadne Opera Mini Top 10 popisa

Nigerija ispadne Opera Mini Top 10 popisa

general : Nigerija ispadne Opera Mini Top 10 popisa

Prvi put u mnogim mjesecima, Nigerija je pala s liste Top 10 zemalja operatera, a Vijetnam je debitirao.

Evo drugih statistika iz izvješća:

  • Nokia i Sony Ericsson su daleko najpopularniji brandovi mobilnih uređaja koje su odabrali korisnici Opera Mini u CIS-u
  • Korisnici u top 10 zemalja štede do 672 milijuna USD mjesečno, ili više od 8, 1 milijardi USD godišnje

Iza scene

Očigledno, dio fenomenalnog rasta korištenja mobilnog interneta u Nigeriji proizlazi iz rasprostranjene prakse nezakonitog slobodnog pregledavanja, budući da su pretplatnici obično propustili mrežne cestarine (obično ugađajući određene postavke u samom Opera Miniu, zajedno s drugim aplikacijama na računalu).

Od nedavno je izvijestio da su i MTN Nigerija i Zain Nigerija poduzeli korake kako bi zaustavili ovu praksu, blokirajući pristup poslužiteljima Opera Minia i time rezultirajući zabilježenim padom korištenja. Ako mreže mogu zadržati hakere sa svojih mobilnih internetskih usluga, možemo očekivati ​​da će Nigeriji padati dalje na Operi Mini grafikon.

Oni koji su ukorijenjeni zbog ilegalnog besplatnog pregledavanja zbog pretpostavljenih visokih tarifa za mobilni internet trebaju istražiti pravne mogućnosti. Na primjer, isti Opera Mini koji hakeri koriste za zaobilaženje mrežnih cestarina donosi nevjerojatnu uštedu kod pregledavanja zbog svoje tehnologije kompresije.

Osobno sam često upotrebljavao Opera Mini, pa čak i sa mojim teškim korištenjem, pretplata od 100 MB (koja košta samo N1, 000 mjesečno) više je nego adekvatna kada se upotrebljava na operi Mini. Čak je i internetski pay-as-you-go postao mnogo ekonomičniji.

Također pročitajte: Specifikacije Gionee P3s

To je aplikacija koja već pomaže pretplatniku smanjiti troškove za čak 90% (to je gotovo besplatno pregledavanje, ako stvarno, stvarno mislim o tome).

Je li previše dopustiti mrežnim operaterima da to malo margina samo tako da mogu zadržati pristup poslužiteljima Opera Mini na životu? Po mom mišljenju, ova slobodna lutalica za pregledavanje nije proizvod siromaštva, već brutog sebičnosti, samosrednosti i korumpiranoga uma.

Ali što nam je stalo?


Preporučeno
Ostavite Komentar