Glavni » general » Nigerija: Android korisnici traže NCC za posebni plan podataka?

Nigerija: Android korisnici traže NCC za posebni plan podataka?

general : Nigerija: Android korisnici traže NCC za posebni plan podataka?

Dobio sam vijest o prijavi peticije korisnika Android koji traže poseban podatkovni plan Nigerijske komunikacijske komisije (NCC). Ovo je dosta zabavan razvoj. Evo izvod iz peticije:

Tijekom godina, došlo je do ovog nijansi i plača od strane korisnika Androida protiv visokih troškova podataka na androidu. Istraživanja su pokazala da su Android aplikacije "Data Hungry Apps" što je glavni razlog za visoku potrošnju podataka. Ipak, mjesečni trošak podataka planova na android je vrlo alarmantan !. Nedavno sam provela anketu na našoj Facebook stranici kako bismo saznali koliko korisnici Androida troše na plan podataka svaki mjesec. Bez sumnje, najniži iznos koji je proveo Android korisnik bio je # 2500, najviše je bilo 10.000, a najčešći iznos bio je # 3.000 mjesečno. Očito je taj iznos nepravedan, s obzirom na iznos kupaca kupine koji troše na mjesečnu BIS pretplatu. Broj Android korisnika je u porastu, a smatramo da je važno da Nigerijska komunikacijska komisija čuje krikove korisnika Androida uvođenjem jeftinog plana podataka za Android korisnike.

Za jedan: NCC nije bio iza stvaranja posebnih BlackBerry tarifa. To je bio dogovor između operatera kupina i mreža. Drugo: NCC ne diktira mrežni operateri s njihovom širinom pojasa. Korisnici Androida trebali bi podnijeti zahtjev Googleu da to učini, a ne NCC. Sumnjam da će ova molba postići ništa. Molba također uključuje sljedeće:

Izrada posebnog paketa donijet će ravnopravnu reprodukciju i pomoći svima da uživaju i iskoriste svoj Android uređaj. Ako korisnici BlackBerry mogu imati BIS i po vrlo povoljnim cijenama, ništa ne zaustavlja telcosu pružanju istih korisnika android.

Mi tražimo da se postupamo pošteno, baš kao i način na koji se liječe korisnici kupina

Potražnja za pravednošću? Smiješan! Pitanje pravednosti vrijedit će kada Google ulaže u vrstu infrastrukture koju BlackBerry ulaže s mrežnim operatorima.

Također pročitajte: Facebookova mobilna plaćanja usredotočuju se na povjerenje potrošača

Ali što ja znam? Ako ste zainteresirani za potpisivanje peticije, molimo kliknite ovdje.

Preporučeno
Ostavite Komentar