Glavni » auto općenito » Nova generacija BMW i8 je električni superauto

Nova generacija BMW i8 je električni superauto

auto općenito : Nova generacija BMW i8 je električni superauto

Znate o redovitim super-karavanima gorivih goriva. Kad razmišljate o super automobilu, ne mislite na automobil koji se napaja strujom. Što?! Kako će se to dogoditi? Pa, AutomobileMag izvještava da BMW želi da se to dogodi. Njihova sljedeća generacija i8 ide na hibridni motor svojih prethodnika za sveelektrični motor (ili skup motora). Pozdravite BMW i8 električni sportski automobil.

BMW i8 Electric: Koliko je moćan?

Prije nego što počnete okretati nos na ovom mjestu, razmislite o tome da će nextgen i8 izbrisati nevjerojatnih 750 KS s motora na bateriju. Osim toga, njegove beefier baterije će mu omogućiti poboljšani raspon od 482 kilometara. Nije bilo riječi o najvećoj brzini ili ubrzanju.

Trenutni i8 model (2015) ima hibridni motor. Ima sveelektrični raspon od 37 kilometara, može se kretati od 0 do 100 km / h u trajanju od 4, 4 sekunde i ima najveću brzinu od 250 km / h. Tako će i8 električni sportski automobil biti veliki napredak u pogledu onoga što automobil može raditi na bateriju.

Kada ćete vjerojatno moći razbiti električni sportski BMW i8? Ništa prije 2022. Možda čak i 2023. To je još uvijek prilično staro. Ali ništa vas ne zaustavlja da se slinite u mislima.

BMW nije prvi proizvođač automobila koji je igrao s idejom električnog superautora. Porsche je također bio na njemu s projektom "Mission E".

Preporučeno
Ostavite Komentar