Glavni » general » Sljedeći Apple Watch možda ima LTE povezivost

Sljedeći Apple Watch možda ima LTE povezivost

general : Sljedeći Apple Watch možda ima LTE povezivost

Netko ranije ovog mjeseca objavio je izvješća da će sljedeće izdanje Apple Watcha sadržavati LTE verziju. Međutim, sada se čini da će uređaj biti u verziji LTE i jednom bez LTE. Apple, naravno, nije pokazivao da će dizajn tih modela Apple Watch biti različit od prethodnih modela. U stvari, rumoredilo je da će novi Apple Watch biti u uobičajenim dvjema veličinama, koji su 38 mm i 42 mm.

Očigledno, novi modeli Apple Watcha također će koristiti eSIM umjesto fizičke SIM kartice. Stanična veza, također, može se koristiti samo za prijenos podataka.

Prema riječima Bloomberga, mobilni Apple Watch imat će LTE povezivost. Ali to neće ponuditi 3G vezu. to bi ograničilo uređaj na određena tržišta. Ovaj mali podatak o informacijama već je predvidio Ming-Chi Kuo od KGI Securities.

Nadalje, u lipnju ove godine, Apple je najavio da se novi satovi mogu ažurirati na temelju doba dana ili lokacije. ove bi se lansirale kasnije ove godine. Također, tvrtka je izjavila da će objaviti Siri nadzorne površine, koji bi mogao prikazati relevantan sadržaj. Stalna veza svakako će olakšati ta ažuriranja. Na primjer, korisnici mogu napustiti svoje telefone i još uvijek moći koristiti Siri i odgovoriti na iMessage.

Funkcionalno, ova izvješća nikad nisu isključila usluge kao što su Skype i FaceTime za pozivanje. Ali, to će jednostavno biti još jedan gubitak ako mobilni Apple Watch ne može podnijeti pozive. Također, unatoč mogućnosti povećanja prodaje za Apple Watch, Ming-Chi Kuo ne vjeruje da će Apple Watch ove godine dobiti Android kompatibilnost. Neki su predložili dodavanje LTE-a, što bi Apple Watch moglo učiniti nezavisnim od iPhonea. To bi bio korak prema tome da Apple Watch bude kompatibilniji s Androidom.

Također pročitajte: Moja Nokia N9 dobiva 22.2011.44-2 (PR1.1.1), Ne 20.2011.40-4 (PR1.1)

U međuvremenu, ako se Apple ne mijenja, sljedeći Apple Watch, koji bi trebao biti uz najnoviji iPhone, može imati LTE.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar