Glavni » general » Novi Windows Phone borac - Lumia 930 ili HTC One M8 WP?

Novi Windows Phone borac - Lumia 930 ili HTC One M8 WP?

general : Novi Windows Phone borac - Lumia 930 ili HTC One M8 WP?

HTC je službeno najavio One (M8) s Windows Phoneom (koji ću lazito nazvati HTC One M8 WP odavde), smartphone koji je kopija Android HTC One u smislu specifikacija, osim što pokreće Windows Phone 8.1. 1.

Nema argumenata da su ta dva najbolja psa u prostoru Windows Phonea. Pitanje je: tko od njih uzima krunu kao platformu? Obje imaju 5-inčne zaslone, Gorilla Glass 3 i istu razlučivost, iako Lumia ima ClearBlack zaslon. Obje imaju 2 GB RAM i 32 GB interne memorije, ali HTC ima utor za microSD karticu, nešto što Lumia nema.

HTC ima snažniji 2, 3 GHz procesor s Snapdragon 801 čipsetom (Lumia ima 2, 2 GHz Snapdragon 800) i veću bateriju. Ipak, Lumia ima opcionalne kabele za napajanje. Oba su uređaja dostupna za LTE, ali HTC također ima CDMA / EVDO podršku. HTC ima one strašne stereo zvučnike okrenute prema naprijed s ugrađenim pojačalima, dajući mu ogroman rub u audio odjelu.

No, HTC pada iza u odjelu za stražnji fotoaparat. Ta kamera od 4 megapiksela neće se podudarati s Lumijinim 20 megapiksela u smislu riješenih detalja i slabe svjetlosti. No, u prednjem dijelu fotoaparata, HTC ima još jedan rub s 5 megapikselnim zaslonom prema Lumijinoj 1.2 megapikselnoj kameri.

Do ruba, rekao bih da je HTC One W sposobniji od ove dvije. Ta kamera bi mi bilo teško prodati. No, s obzirom na to da je Verizonov ekskluzivan, možda ne treba mnogo ljudi zbog toga brinuti. Naravno, šanse su da će međunarodna verzija uskoro uletjeti na ulice. U mojim knjigama, ovo je vrsta unutarnje konkurencije unutar sustava Windows Phone koja će pokrenuti platformu naprijed. Hvala, HTC.

Također pročitajte: New Generations Telecom osvaja NITEL ponudu; MTN završava SAT-3
Preporučeno
Ostavite Komentar