Glavni » general » Novi Windows Phone 6® početno izdanje za nove i tržišta u nastajanju

Novi Windows Phone 6® početno izdanje za nove i tržišta u nastajanju

general : Novi Windows Phone 6® početno izdanje za nove i tržišta u nastajanju

Odmah nakon što je Microsoft najavio Windows Phone Series 7, glasine počele su plutajući da će je ponuditi usporedo s verzijom sustava Windows Phone 6. Sada, čini se, postoji službena potvrda ovoga - a mi smo označeni.

Zašto? Za jednu, ideju da je ova verzija namijenjena "tržištima u nastajanju".

Drugo, prema Bsquareu, WP 6SE ne podržava 3G usluge na GSM mrežama.

Što to točno znače?

Da su afričke i azijske zemlje ciljevi WP 6SE? Kako su došli do toga? Se prevodi na jeftiniji uređaji? Iskustvo pokazuje da su uređaji WindowsPhone skuplji od uređaja s istim klasama iz konkurencije. Na primjer, prosječni ne-3G WindowsPhone i dalje snosi ruku i nogu više od uređaja s podrškom za 3.5G s Symbiana.

Imajte na umu da su neke od najživljih mobilnih tržišta na planetu ekonomije u nastajanju - Nigerija, Indija, Brazil i dr. Ta tržišta imaju puno veću prisutnost 3G od nekih naprednih gospodarstava. SAD su primjer naprednog gospodarstva s užasnom 3G prisutnošću.

Kako je ova ideja kristalizirala?

U konačnici, pokušali ste se registrirati kao korisnik na službenoj web stranici WindowsPhone 7 Series? Napravili smo prije dva tjedna, i mislite li da Nigerija nije na početku na popisu podržanih zemalja? Čini se da je netko u Microsoftu zabio veliko vrijeme. Bili smo miffed veliki put. Dobra vijest je, međutim, kako se Nigerija danas nalazi na popisu.

Smiješni dio je, na sekciji za registraciju postoji sekcija pod nazivom "Moj trenutni telefon". Opcije koje se prikazuju su:

  • Windows telefon
  • iPhone
  • Droid
  • Nexus One
  • Kupina
  • Palm Pre
  • Drugi smartphone
  • drugo
Također pročitajte: Pregled: fMobi - najbolji Facebook klijent za Symbian ^ 3?

Očigledno, Microsoft ne smatra da su dvije najveće platforme za smartphone na svijetu, Symbian, vrijedne konkurencije. Osim toga, kratkovidnost je da navedete samo određene proizvode s Androida i WebOS-a. Sigurno, Droid i Nexus One čine samo mali postotak prodaje Androida (iako su možda i trenutačni borbeni brodovi).

Zasigurno, Microsoft ne može biti toliko kratkovidan da ne bi vidio da su tržišni markeri trenutno sastavni dio nekih od najživljih tržišta pametnih telefona?

Usmjeravanje ne-3G uređaja na tržišta u nastajanju? Doh! Tu odlazi Microsoftova šansa za proširenje marketshare sustava WindowsPhone; i budući da Android, čini se, još uvijek nije pokazao snagu u ovim dijelovima, šanse da svatko tko baci Symbian off kao kralj džungle smartphonea, još uvijek je blizu nula.

Uzdah . I veselili smo se nekom pravom natjecanju.

Bodovi:
Priča putem WindowsMobile stručnjaka

Preporučeno
Ostavite Komentar