Glavni » general » Nova značajka poruka Uber odlazi živjeti

Nova značajka poruka Uber odlazi živjeti

general : Nova značajka poruka Uber odlazi živjeti

Ako koristite Uber, morate doživjeti jeziv situaciju u kojoj primate tekst s nepoznatog broja, tražeći vašu lokaciju dok čekate svoju vožnju. Ponekad, umjesto da vam pošalje takav tekst, Uberov vozač jednostavno parkira što je moguće bliže vašem mjestu, a zatim trlja rog dok se ne pojaviš. Ovo nije stvarno pogodno za mnoge ljude, au nastojanju da se riješi ovaj problem, Uber je pokrenuo značajku za razmjenu poruka unutar aplikacije na svojoj mobilnoj aplikaciji. Sada, s Uberovim porukama, sve što trebate učiniti je odabrati Contact, a zatim Chat u odjeljku feeda u aplikaciji Uber. tamo možete poslati poruku svom vozaču o vašoj točnoj lokaciji ili bilo što drugo što vašem vozaču olakšava lociranje.

Jedna druga dobra stvar o Uberovoj značajci za slanje poruka jest da vaš vozač ne treba ni tekst koji vam se vraća. Poruke se glasno čitaju vozaču koji odmah može odgovoriti s emocijama palca s jednim dodirom. I vozač i vozač će vidjeti hoće li se razgovori isporučiti i čitati, kako bi potvrdili da je druga osoba zapravo primila poruku.

Ova značajka poruka Uber znači da vozači i vozači ne moraju razmjenjivati ​​telefonske brojeve kada trebaju stupiti u kontakt. Uber već upotrebljava anonimnu tehnologiju za masiranje vašeg telefonskog broja kada nazovete ili tekst izvan aplikacije pa se prikazuje kao slučajni broj. Međutim, ova tehnologija nije dostupna na tržištima u razvoju, što je potaknulo tvrtku Uber da izgradi ovaj chat sustav.

Također pročitajte: Elephant A5 ima Triple Stražnji fotoaparat i Dual Front Camera

Uber je uvijek imao za cilj pružiti korisnicima najkraću i najučinkovitiju udaljenost između dvije točke. Međutim, sada Uber želi da korisnici troše više vremena u aplikaciji i upotrebljavaju ga za stvari koje nisu izravno povezane s prijevozom. To uključuje Snapchat filtre, kalendarske integracije, prijatelje kao mjesta odredišta i tako dalje. Jasno, tvrtka želi pretvoriti svoju aplikaciju u nešto više od samo aplikacije za podizanje poziva.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar