Glavni » general » Nova aplikacija @TrafficButter nudi uzbudljive nagrade korisnicima

Nova aplikacija @TrafficButter nudi uzbudljive nagrade korisnicima

general : Nova aplikacija @TrafficButter nudi uzbudljive nagrade korisnicima

TrafficButter Mobile App je mobilna aplikacija utemeljena u zajednici, s ažuriranjima koja se pojavljuju u seriji i od korisnika i TRAFICBUTTER tima u stvarnom vremenu. Aplikacija je rezultat spajanja u siječnju 2014. između TrafficButtera (@trafficButter na Twitteru od studenog 2010.) i JonnyWake.

Primarna značajka je točan prikaz ažuriranja prometa na početnoj stranici i odredišnim stranicama karte. Ostale sekundarne značajke uključuju Geo Location, Chat, Komentare s oznakom mjesta za vjerodostojnost na izvješćima o prometu i pretraživanje ključnih riječi. Korisnici mogu odabrati slijediti ceste koje ih zanimaju i primati obavijesti kada postoje novi incidenti na cestama koje slijede.

Tu je i ploča s vođom koja prikazuje glavne suradnike aplikacije. Najuzbudljivije od svega, korisnici se nagrađuju za doprinos aplikaciji i zajednici. Bodovi se dodjeljuju za svaki doprinos.

Te se točke mogu razmjenjivati ​​za stvari u stvarnom životu. Uz naše partnerstvo s nekoliko uzbudljivih domaćih i međunarodnih brandova. TrafficButter kaže da namjeravaju omogućiti korisnicima da svoje TrafficButter bodove pretvore u robu i usluge koje mogu koristiti i uživati. Ovo je zasigurno zanimljiv kut aplikacije.

TrafficButter Mobile App dostupan je za preuzimanje za uređaje BlackBerry, Android i iOS. Samo se prijavite na određenu trgovinu aplikacija da biste preuzeli i instalirali.

Više informacija možete dobiti na blogu TrafficButter i na web stranici www.trafficbutter.com.

Preporučeno
Ostavite Komentar