Glavni » general » Novi Symbian preglednik brži i lakši za korištenje

Novi Symbian preglednik brži i lakši za korištenje

general : Novi Symbian preglednik brži i lakši za korištenje

Danas i ja smo bili domaćin na ručak u Nokia West Africa, gdje smo imali priliku igrati s pre-produkcijskim modelom Nokia E6 koji pokreće firmware s puno predvidljivog Symbian Anna.

Došli smo s vremena na vrijeme s vrlo dobrim pojavljivanjima OS-a i UI-ja. Symbian Anna osjeća svjež, brži, brži i jednostavniji za korištenje u usporedbi s trenutnim firmwareom koji radi na riječima N8 i E7.

Ja sam mobilni internetski entuzijast i tako je bilo posebno o pregledniku. Jednostavno rečeno, možemo reći da je novi preglednik brži i jednostavniji za upotrebu.

LR: Stari preglednik; Novi preglednik

Nokia Conversations objavio je članak o ovom predmetu i mogu potvrditi da članak točno opisuje novi Symbian preglednik. Nekoliko točaka:

  • Uravnoteženi korisničko sučelje - uklanjanje dvostrukog sloja ikona pri dnu prozora za pregledavanje (vidi sliku iznad), a umjesto toga zamijenio je malom stražnjom strelicom koja je uvijek prikazana i ikonom opcija koja može pozivati ​​različite različite zadatke kao oznake, povijest ili gumb za izlaz. To čini dodatnu sobu na vrhu kako bi se uključila zgodna adresna traka za jednostavno upisivanje URL-a i pretraživanje weba.
  • Većina operacija uzima manje klikova nego prethodno, a "natrag" zahtijeva samo jedan dodir.
  • Verzija 7.3 preglednika stvorena je novijom inačicom WebKita, novom JavaScript motoru i optimiziranom za Symbian, što znači da je JavaScript na v7.3 30% brži od prethodne verzije.
  • Veća kompatibilnost s HTML 5 s rezultatima od 111 od 400 u industrijskom HTML5 testu. (Stara verzija 7.2 postigla je 29 bodova u ovom testu).
  • Provedba načina prikaza tipkanja na podijeljenom zaslonu i portret Qwerty tipkovnica omogućuje puno lakše upisivanje URL-ova i ključnih riječi u adresnu traku za uređaje osjetljive na dodir
  • Višestruki prozor podrška - Možete otvoriti novi prazan prozor iz izbornika Prozor ili otvoriti vezu u novom prozoru s dugim pritiskom.
  • Automatsko dovršavanje URL-a.
  • Poboljšani fontovi
  • Sposobnost kopiranja veze s web mjesta u međuspremnik za upotrebu negdje drugdje - dugo pritiskanje veze otvorit će novi izbornik koji vam omogućuje da kopirate tu vezu ili da je otvorite u novom prozoru
  • Dvaput dodirnite zaslon kako biste ponovno prikazali stranicu kako bi odgovarali zaslonu.
Također pročitajte: BQ Aquaris E4.5 Ubuntu Edition je prvi svjetski Ubuntu telefon

Pročitajte najnovije Nokia preglednike Nokia razgovora brže i jednostavnije za korištenje.

Preporučeno
Ostavite Komentar