Glavni » general » Novi način prizora za iPhone, SmartCam, dolazi uskoro

Novi način prizora za iPhone, SmartCam, dolazi uskoro

general : Novi način prizora za iPhone, SmartCam, dolazi uskoro

Postoji nekoliko načina prizora koji čine slike snimljene s pametnim telefonima izgledaju jako lijepo. Sada, međutim, novi detalji upućuju na to da oblik otkrivanja automatske scene može doći na sljedeći iPhone. Prema izvješćima, ista tehnologija AI koja organizira fotoaparat pomoći će fotoaparatu odabrati najbolje postavke. U posljednje je vrijeme otkriven iOS automatski način snimanja, ili SmartCam.

Prema Apple Insider, kod uključuje podatke za prepoznavanje nekoliko specifičnih prizora, uključujući bebe i kućne ljubimce, kao i sport, vatromet i specifične krajolike kao što su zalasci sunca. Isto izvješće sugerira da novi modovi SmartCam automatskog prepoznavanja prepoznaju iste stvari koje postojeći uređaji iPhone već označavaju za razvrstavanje postojećih fotografija. Međutim, razlika je u tome što bi se s identifikacijom u stvarnom vremenu fotoaparat mogao koristiti tim podacima za bolje fotografije.

Nejasno je kada će značajka doći. Međutim, spekulacija je da će značajka biti isključiva za sljedeći iPhone, a ne onaj koji je dostupan s ažuriranjem za iOS 11. U međuvremenu, ideja nije osobito nova; Sony ga naziva inteligentnim automatskim načinom rada, Canon ima Scene Intelligent Auto Mode, a Nikon naziva Easy Auto ili Auto Scene Selector. Pomoću različitih senzora fotoaparat određuje čimbenike kao da li je lice u prizoru ili ako postoji kretanje, a zatim automatski odabire sceni. Umjesto pomicanja kroz scene, fotoaparat odabire opciju. Jedan početak čak ima za cilj koristiti AI kako bi pametnije postavke auto postavio na DSLR.

Ako značajka dolazi s sljedećim iPhone uređajem, to bi nativnu aplikaciju fotoaparata bolje prilagodila postavke za različite scene. To je osobito korisno jer iPhone nema načina prizora, za razliku od namjenske kamere. Kao samo malo kodova, korisnici će morati razmotriti iOS automatsku scenu SmartCam, zajedno s rastućim popisom iPhone 8 glasina za sada.

Također pročitajte: PUBG Mobile je bitka igra royale koju će vam se svidjeti

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar