Glavni » general » Novi iPod Touch može se objaviti 7. rujna

Novi iPod Touch može se objaviti 7. rujna

general : Novi iPod Touch može se objaviti 7. rujna

Iako ova vijest ne spada u djelokrug ove web stranice - mobilni uređaji s ugrađenim mrežnim radio stanicama, ne smijemo zaboraviti da uređaji poput iPod Touch mogu napraviti dobar pribor za mobilne telefone.

Svake rujna svake godine Apple objavljuje nove proizvode, a posebno svoju iPod grupu proizvoda. IPod Touch posebno me zanima.

Prema Bloombergu, američkoj tiskovnoj agenciji i PCWORLDu, događaj Applea 2010. održat će se 7. rujna - tek dva tjedna od sada. Očigledna nagađanja ovdje je da će biti revamp iPod liniju Apple proizvoda. Još jedna predviđanja je da će Apple TV pod nazivom iTV biti objavljen.

Novi iPod Touch nagađa se da ima prednju i naprijed okrenutu kameru. Internet svibanj isto tako nalikuju iPhone 4 u hardver dizajn i značajke. Kao takav trebali bismo očekivati ​​sljedeće nove značajke hardvera / softvera u novom iPod touchu (4. generacija).

  1. Prekrasno staklo Gorilla - prekrasna stvar na telefonu
  2. Vanjska Wi-Fi antena
  3. Prednja i stražnja kamera s mogućnošću korištenja lica (videopoziva putem Wi-Fi-ja)
  4. Prikaz retina
  5. Tvornica je opremljena iOS4
  6. A možda i značajka uređivanja videozapisa za iPhone 4; iMovie!
  7. 1 Gigasheart CPU (A4)
  8. 512 megabajt RAM-a

Za one od nas koji su držali kupnju iPhone 4 zbog pretjerane cijene (oko 200.000 Naira u Nigeriji), ovo je vaša prilika da zapravo upotrijebite nešto blisko i možda tako veličanstveno kao iPhone 4. iPod Touch 4. generacija vjerojatno će izgledati slično iPhoneu 4, ali bez GSM / 3G antene.

Također pročitajte: Airtel predstavio klub 10, novi paket za nigerijske mladež

Stoga bi trebala biti u stanju učiniti sve što iPhone 4 može učiniti, osim izrade i primanja poziva. No, neki mogu tvrditi da bi još mogao upućivati ​​pozive putem bežičnog (putem Wi-Fi-ja) putem Skype ili Fring aplikacija, na primjer. Sve ove ovise o vašoj perspektivi.

Ja samo moram upozoriti vas, s obzirom na tajnovitost Apple, sve ove gore navedene prognoze samo dobro mogu biti samo nagađanja. Međutim, Apple nam nije uspio tijekom godina u svojim godišnjim rujanskim najavama. I ja vjerujem da ako bilo koji od njih dođe, to može biti najprodavaniji iPod Touch svih vremena. Uskoro ćemo imati u našim rukama pravi zamjenski iPhone 4.

Preporučeno
Ostavite Komentar