Glavni » general » Nova pretplata na podatke: Glo i Etisalat pokrenuli su ponoćne planove

Nova pretplata na podatke: Glo i Etisalat pokrenuli su ponoćne planove

general : Nova pretplata na podatke: Glo i Etisalat pokrenuli su ponoćne planove

Izgleda da su pružatelji telekomunikacija nastavili svoje ratove podataka. sjetit ćete se kad su bili na njihovoj najvišoj prošloj godini; tijekom tog razdoblja, sve mreže su nastavile smanjivati ​​cijenu svojih podataka. Do razdoblja kada je nigerijska komunikacijska komisija odlučila povećati cijenu podataka. Odjednom, nitko više nije čuo ništa o nekoj novoj pretplati na podatke.

Pa, izgleda da se vraćaju. prije nekoliko dana zabilježena su izvješća o novoj pretplati na podatke od Glo. Očigledno, s N200, možete dobiti 1 GB podataka. Ovi podaci vrijede od ponoći do 4 ujutro. Pa, to bi bilo vrlo korisno za neke; Nadalje, znamo da je Glo podataka uvijek jeftin. Zvuči kao cjenjkanje., , osim ako živite na mjestima s lošom pokrivenom mrežom, što je u osnovi svugdje.

Pa, bar biste to mogli isprobati. Evo kako se pretplatiti na Glo ponoćni plan:

  1. Napunite N200 na Glo liniji
  2. Nazovite * 127 * 60 # za aktivaciju plana.

Ovaj podatkovni plan funkcionira i na vašem smartphoneu i na računalu.

Etisalat također ima novi plan pretplate na podatke. Ovo je također noćni plan. Međutim, to nije tako jeftino kao Glo plan; Nadalje, to će raditi samo ako ste na EasyCliq tarifnom planu. Pa, možete je iskušati; Evo kako to učiniti:

  1. Prije svega, morate biti na tarifnom planu Easy Cliq. Ako niste na njemu, prebacite se biranjem * 244 * 1 #
  2. Nazovite * 229 * 10 * 10 # kako biste aktivirali ponoćni plan koji će vam 250 MB za N50. Ovo radi od ponoći do pet sati.
Također pročitajte: Koje lokalno razvijene aplikacije upotrebljavate na mobilnom uređaju?

Imajte na umu da na SIM kartici morate imati barem N50 razinu emitiranja zvuka za rad. Nitko od MTN-a i Airtel-a ipak nije na toj temi; međutim, možemo očekivati ​​njihove najnovije verzije ponoćnih planova u narednim danima.

Preporučeno
Ostavite Komentar