Glavni » general » Novi CDMA telekom, CAPCOM, cilja LTE / 4G podatke, a ne glas

Novi CDMA telekom, CAPCOM, cilja LTE / 4G podatke, a ne glas

general : Novi CDMA telekom, CAPCOM, cilja LTE / 4G podatke, a ne glas

CAPCOM je nova tvrtka koja se formira iz spajanja Starcomms, Multilinks i MTS First Wireless. Prijavljeno je kako nova tvrtka prima svježi kapital u iznosu od 200 milijuna USD.

Ono što je zanimljivo jest činjenica da će fokus CAPCOM-a prvenstveno biti širokopojasni podatci, a ne glas. Imaju oči na višestruko opsežnoj mreži vlakana. CAPCOM također želi steći frekvenciju od 20 MHz u frekvenciji od 1900 MHz, što će mu omogućiti da postane prvi nacionalni širokopojasni operator LTE.

S postojećom potrošačkom bazom podataka od 160.000, CAPCOM želi gurnuti 2.5 milijuna širokopojasnih korisnika 4G / LTE do 2016. godine. Ambijentalno, ako me pitate. Usredotočenost na podatke ima smisla kroz i kroz. Robusnost CDMA-a za podatke dobro je poznata. Osim toga, ja osobno sumnjam da bilo koji operater CDMA može izazvati dominaciju GSM operatera u govornom sektoru više. Glasovna se bitka borila i izgubila GSM operatora.

Veselim se vidjeti CAPCOM trčanje i savijanje mišića malo. Na kraju dana, njihov uspjeh je plus za vas tržište i potrošače koji žele širokopojasni pristup internetu.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar