Glavni » auto » Novi Audi e-tron električni SUV zrači elegancijom, stilom, snagom

Novi Audi e-tron električni SUV zrači elegancijom, stilom, snagom

auto : Novi Audi e-tron električni SUV zrači elegancijom, stilom, snagom

Električni automobili su sljedeća razina inovacija u svijetu automobila i različiti proizvođači automobila stalno se natječu kako bi nadmašili sebe. Jedan od tih električnih automobila vrijedan spomena je Audi e-tron.

Audi e-tron, koji je zakazan za početak isporuke u 2019, je baterije električni SUV koji je otkrio njemački proizvođač u San Franciscu prije dva tjedna. Uz neke značajke koje privlače oku i unutrašnjost i eksterijera, ova ljepota automobila zrači elegancijom i stilom.

Ovdje imamo sjedalo za pet sjedala, preklopivo stražnje sjedalo, standardna prozračna prednja sjedala s mogućom značajkom masaže i prikaz funkcija koje uključuju navigaciju, zabavu i povezivanje između aplikacija telefona i vozila. Interijer Audi e-tron, koji je u skladu s ostalim audi servisima, dizajniran je za maksimalnu udobnost. Ali ovdje ne završava.

Audi e-tron pruža vrhunske performanse i dinamiku vožnje sa svojim uzdužnim motorima za sagorijevanje s parom poprečnih elektromotora. Postoji jedna po osovini. Ugrađeni DC sustav punjenja do 150 kilovata omogućit će bateriju da napuni do 80% kapaciteta za 30 minuta. Osim toga, motor s konjskom snagom visokih performansi gura automobil od 0-60 mph u 5.5 sekundi. Konačno, postoji električni raspon od 250 milja. Sve to čini za glatko iskustvo vožnje.

Audi e-tron električni SUV Ključne značajke

Ostale značajke e-tron uključuju:

  • Značajno zvučno izoliranje.
  • Daljinska kontrola klime.
  • Trenutni izlaz momenta za trenutni odgovor.
  • Pet načina zračnog ovjesa.
  • Najveća dopuštena vučica do 4000 kg.
  • Jedinstveni sustav za hlađenje tekućina za pouzdanu temperaturu.
Također pročitajte: Fancy satelitski širokopojasni internet u vašem automobilu? Uđite, molim te

E-tron dolazi s kapsulom za punjenje koja može puniti svoju bateriju u otprilike 9 sati od utičnice od 240 V / 50 amp. Kao što biste i očekivali, cijene Audi e-tron bi zahtijevale da razbijete banku u stjecanju ove ljepote. Cijene su u rasponu od nevjerojatnih 74.800 dolara za premium trim na 86.700 dolara za prvo izdanje jednog modela.

Slijedite MobilityArena na društvenim medijima!

Ne zaboravite nas pratiti na Instagramu, Facebooku i Twitteru.

Preporučeno
Ostavite Komentar