Glavni » general » Novi Android Market za v2.2 i noviju verziju

Novi Android Market za v2.2 i noviju verziju

general : Novi Android Market za v2.2 i noviju verziju

Ako vaš uređaj pokreće Android 2.2 i noviju verziju, možete očekivati ​​ažuriranje aplikacije Android Market na uređaju za nekoliko tjedana.

Google je putem svog službenog bloga otkrio da je ažuriranje na Android Marketu potrebno za nekoliko tjedana. Ovo ažuriranje donosi novi i poboljšani korisničko sučelje na tržište i olakšava pronalaženje aplikacija.

Osim što korisnike donosi nove načine za pronalaženje sjajnih aplikacija i igara, dopune za SAD uključuju mogućnost kupnje knjiga i najam filmova. To znači da će američki korisnici moći iznajmiti tisuće filmova, počevši od 1, 99 dolara, izravno s Android Market na svojim uređajima.

Ostale nove značajke koje su također dodane uključuju: "Osoblje Choices" i "Editor's Choice". To vam treba pomoći da vidite koje aplikacije Google osoblje upotrebljava na svojim uređajima sa sustavom Android.

Google Mobile blog kaže:
Bit ćete oduševljeni otkrićem da smo remontirali Android Market kako bismo ga brže, lakše i zabavnije otkrili sjajnim aplikacijama, filmovima i knjigama. Izradili smo više prostora za prikazivanje nekih od najzanimljivijih sadržaja tjedna na početnoj stranici. Dodali smo još najboljih grafikona, s novijim i relevantnijim stavkama, a olakšali smo prelazak preko tih dijagrama dok pregledavate trgovinu. Također smo uveli nove kolekcije velikih sadržaja, poput ptičica za osoblje i aplikacija izdavača.

Dovest ćemo vam više kad smo s njom proveli neko vrijeme. U međuvremenu, ovdje su neke snimke zaslona onoga što izgleda na Galaxy Tabu.

Također pročitajte: Symbian Delight: Custom firmware za Nokia 808, N8 i C7

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar