Glavni » general » Mrežni način rada: Kada "samo 3G" ide u krivu

Mrežni način rada: Kada "samo 3G" ide u krivu

general : Mrežni način rada: Kada "samo 3G" ide u krivu

Već nekoliko dana koristim AG Style. To je lijep proračunski smartphone koji stvarno ima stil. Podsjeća me na staru omiljenu ako je moja, HTC One X. Ako poznajete moju povijest s One X, telefonom koji je samo moj slučajno završio moju brigu, odmah biste shvatili moju ljubav prema AG Styleu. Možete vidjeti moj HTC One X pregled.

U svakom slučaju, susrećem se s nečim vrlo čudnim za AG Style. Nakon što stavim svoju SIM karticu, kao i obično, ulažem u Postavke da vidim ima li 3G samo mrežni način rada. Otkrio sam da ima opciju, ali ovdje je čudno: kad ga odaberem, telefon se ne registrira na mobilnoj mreži. Dobio sam signal. Ali ako odaberem automatski način rada 2G / 3G, dobivam signal. Ako odaberem samo 2G, dobivam i signal.

Igrao sam s tim postavkama opet i opet. Ono što sumnjam je da je AG onemogućio funkciju 3G Samo iza kulisa, ali je zaboravio ukloniti opciju iz grafičkog korisničkog sučelja. Čekaj ... ..i inženjeri namjeravaju dodati samo način rada 3G i nisu to mogli učiniti prije nego što je korisnik GUI-a otišao naprijed i završio svoj dio posla. Rezultat je isti: korisnik je završio s opcijom Samo 3G koja je lutka. AG Style stvarno nema samo 3G mrežni način rada.

PS : AG stilu fotografija bez okvira su na putu. Već smo snimili, ali mislim da bi neke fotografije mogle biti bolje. Pametni telefon koji je ovo prekrasno zaslužuje fotografije koje ga izvrsno prikazuju.

Također pročitajte: Itel A44 Pro Specs: Ovo je 2GB RAM android smartphone sa 4G
Preporučeno
Ostavite Komentar