Glavni » general » Netbooks, mini prijenosna računala, tablet računala i mobilnost

Netbooks, mini prijenosna računala, tablet računala i mobilnost

general : Netbooks, mini prijenosna računala, tablet računala i mobilnost

Kada gledate mobilnost, zadana točka fokusa je mobilni telefon, bilo da se radi o značajkama ili pametnom telefonu. Ipak, u posljednjih nekoliko godina mobilnost je postupno asimilirala netbooks, mini prijenosna računala i tablet računala. Zapravo, neki od tih novih mobilnih uređaja sada imaju ugrađene bežične radio i modeme.

Na Mobility Nigeria (i naša sestrinska tvrtka Alireta) smatramo da je vrijeme proširiti opseg ove web stranice kako bi pokrio ove uređaje. Na primjer, ovdje u uredu koristimo Acer AspireOne netbook koji je veličina malog prijenosnika s tvrdim poklopcem - manji od tipičnog desk dnevnika i vrlo mobilnog. Neki netbooks dolaze manji od toga.

Novi netbook tvrtke Nokia (3G Booklet) dodatno je suzio jaz između računala i pametnih telefona. Veći broj proizvođača također je u tom smjeru. To je samo pitanje vremena prije nego što postanu glavni mobilni uređaji.

Izradili smo odjeljak za netbookove, mini bilježnice i tablet računala u Forumu za MobilityNigeria. Korisnici i posjetitelji mogu objavljivati ​​novosti i raspravljati o tim uređajima, kao i pronaći pomoć u vezi s problemima s kojima se mogu suočiti.

Imate li netbook ili tablet PC? Jeste li se odigrali s njom? Kakvo je vaše uzeti za svoje mjesto u mobilnosti?

Preporučeno
Ostavite Komentar