Glavni » general » Nabi tablet: veliki božićni poklon za vaše dijete?

Nabi tablet: veliki božićni poklon za vaše dijete?

general : Nabi tablet: veliki božićni poklon za vaše dijete?


Treba li vaša djeca koristiti tablete? Pa, neki proizvođači sada govore da tablete nisu namijenjene samo odraslim osobama. Nema razloga zašto dijete ne bi trebao imati vlastiti tablet. Upravo je to prijedlog FUHU-a (razvojnog programera aplikacija) i Toys R Us (prodavačica igračaka i maloljetnih proizvoda) s uvođenjem Nabi tablete.

Tableta Nabi jest uređaj sa sustavom Android koji je osmišljen s korisnikom kiddie korisničkog doživljaja, iako, i odrasle osobe mogu pronaći sjajno za rad. Evo kratkog spiska tablete Nabi tablete:

  • Zaslon: 7 inčni, 800 x 480 razlučivost zaslona
  • Procesor: 533MHz dual-core procesor Cortex-A9 s PowerVR SGX530 GPU za 3D igre
  • Unutarnja pohrana: 4 GB interni
  • Baterija: 3000 mAh (do 5 sati neprestanog igranja)
  • Fotoaparat s prednjom stranom dobar je za video razgovore
  • Wi-Fi
  • 1080p HD video reprodukcija

Nabi tableta također dolazi unaprijed instaliranom s vlastitom Nabi App trgovinom koja ima više od 500 naslova za djecu. Ne samo to, Nabi Tablet ima dizajnerski portal s 30 kreativnih aplikacija za crtanje / slikanje.

Citanje o obrazovnim potencijalima Nabija:

ona također ima pristup Fooz Kids University, FUHU's site sadrži više od 22.000 državnih standardiziranih matematičkih vještina iz razreda pre-vrtića sve do petog razreda.

Također je izvijestila da će Nabi Tablet pohvaliti više od 150 dolara unaprijed učitanih knjiga igara, aplikacija i glazbe.

Očekuje se da će Nabi tablete početi isporučivati ​​do 1. prosinca 2011. Ako se Nabi tablet napokon približi Nigeriji, smatrate li to dobrim božićnim poklonom za vaše dijete?

Također pročitajte: Nigerija prvi mobilni kino smartphone otkriven: Infinix Hot 5 i HOT 5 Lite

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar