Glavni » general » N900 ažuriranje programske opreme dolazi sutra; Ne MeeGo za korisnike N900

N900 ažuriranje programske opreme dolazi sutra; Ne MeeGo za korisnike N900

general : N900 ažuriranje programske opreme dolazi sutra; Ne MeeGo za korisnike N900

Nokia je najavio da je dugo očekivano ažuriranje za N900 dostupno i već je objavljeno korisnicima u Velikoj Britaniji. Globalno izdanje bit će sutra (26. svibnja), tako da bi korisnici N900 sa sjedištem u Nigeriji trebali biti na vidikovcu. Prije toga, najnoviji firmver je verzija 3.2010.02-8.002.

Neke od novih značajki i poboljšanja koja se isporučuju s ovim ažuriranjem (verzija 10.2010.19-1) uključuju:

 • Qt 4.6.2 je sada predinstaliran na OS.
 • Poboljšanja e-pošte
 • Widget za e-poštu
 • Promjene za snimanje videozapisa u aplikaciji fotoaparata
 • Može birati USSD kodove
 • Poboljšano korisničko sučelje Ovi karata
 • Upravitelj datoteka sada može dijeliti bilo koju datoteku i / ili mapu
 • Modus portreta sada je dostupan u MicroB web pregledniku
 • Područje statusa sada je dostupno u portretnom načinu rada
 • Ponovno prilagodljiv izbornik aplikacije
 • Videopozivom možete pristupiti putem kontakata
 • Izmijenjena virtualna tipkovnica

Brojne nove igre također su izdane za N900, uključujući: Jurassic 3D Rollercoaster, Zen-bound, Angry Birds (paket na razini), Sygic, Kroll, Weatherbug i GoGadget. Ovi trgovina također je ažurirana na ovom firmwareu.

Iz Nokia razgovora:

E-pošta je poboljšana s mogućnošću prihvaćanja ili odbijanja pozivnice za događaj tamo u vašoj pristigloj pošti, a također je uključen i IM chat na usluzi Facebook. Izdanje također donosi videopoziv, a korisnicima omogućuje bilo kakav razgovor bilo licem u lice.

Dodatno ažuriranje s kojim ćete se rado čuti o portretnom pregledavanju na internetu jest ići na N900. Ovi Karte također dobivaju obnovu ažuriranja s promjenama u korisničkom sučelju, poboljšavajući iskustvo pronalaženja putanja. I konačno, tu je i promjena u sustavu izbornika korisničkog sučelja s prvom razinom sada prilagodljiv.

Nokia je također konačno zaustavio nadu da će N900 na kraju pokrenuti MeeGo, zamjenski OS za Maemo koji je proizvod suradnje između Nokia i Intel. Nažalost, ljudi, MeeGo neće biti dostupni za vašu voljenu N900:

Mnogi od vas su pitali hoće li nova MeeGo platforma biti podržana na N900 nakon što je spremna za uređaj. Iako se Nokia N900 uređaji koriste za razvoj platforme i testiranja od strane onih koji su uključeni u MeeGo projekt, nemamo planove za kompletnu komercijalnu MeeGo nadogradnju na Nokia N900.

To podiže MeeGo za kut N900; zar ne?

Također pročitajte: Poslovanje 101: Svako poduzeće počinje s gubitkom

Natrag na ažuriranje to zvuči obećavajuće i veselim se preuzimanju i instaliranju ažuriranja OTA sutra. Ako posjedujete N900 i nabavite ga na svoj uređaj, obavijestite nas što mislite o novim značajkama.

PS: OTA nadogradnja ne bi trebala izbrisati bilo koju od vaših datoteka, ali samo da budete sigurni, molimo vas da napravite sigurnosnu kopiju svog telefona prije nego što prijeđete.

Preporučeno
Ostavite Komentar