Glavni » general » N900 Carl Zeiss Mini kamere za fotoaparate

N900 Carl Zeiss Mini kamere za fotoaparate

general : N900 Carl Zeiss Mini kamere za fotoaparate

N900 spaja 5 megapikselnu kameru s Carl Zeiss optikom, dvostruko LED bljeskalicom i automatskim fokusom. Evo nekoliko uzoraka snimljenih na fotoaparatu - jedan vanjski, ostali iz unutrašnjosti.

Slika snimljena u prometu s vozačevog sjedala. Kliknite sliku za punu sliku
U zatvorenom prostoru u restoranu u Lagosu. Kliknite sliku za punu sliku.
Obrezivanje odjeljka jedne drugoj na slici snimljenoj u restoranu kako bi se prikazala razina detalja uhvaćena u pucnjavi. Ovaj je usjev iz dijela PIZZA INN koji se vidi iznad ove slike

Obje snimke snimljene su danju i dobrim vremenom. Nisam se složio s nekim postavkama - samo zadanim parametrima, a sve je pucano na poticaj trenutka.

Što mislite o snimkama?

Za usporedbu
Evo slike snimljene u zatvorenom prostoru s 5 megapikselnim kamerama Samsung S8003 Jet, autofokusom, LED flash kamerom:

Fotografija snimljena s kamerom 5mpx Samsung S8003 Jet - u zatvorenom prostoru, dobra rasvjeta (kliknite na sliku za puni snimak). Imajte na umu da je ovo jedan od najboljih zatvorenih snimaka koje imam iz Jet-a. Ovaj metak nije obrezana slika. Usporedite s unutarnjom snimkom snimljenom s kamerom N900 iznad

Uključio sam ovaj snimak iz S8003 za dobrobit onih koji nikada nisu izvršili analizu kamere mobilnih telefona i misle da je kamera N900 slaba snimka među 5 MPX kameri. U usporedbi s onim što Jet proizvodi, proizvodnja N900 svijetli.

Da biste učinili još daljnje usporedbe, može li svatko tko ima kameru s 5 megapiksela prenijeti snimke s uređaja na temelju teme foruma, postavljati fotografije snimljene mobilnim telefonima?

Opširnija galerija koja prikazuje snagu fotoaparata N900 može se pristupiti slideshowu tnkgrl mobilnih fotografija snimljenih uz Nokia N900.

Preporučeno
Ostavite Komentar