БЕЗ Xplode от BSN

Сред комплексите за предварителна подготовка, представени на съвременния пазар, само няколко продукта заслужават популярност и много положителни отзиви. Те включват NO Xplode, произведени от BSN.

NO Xplode ви позволява да получите усилване на енергията и прилив на енергия за кратък период от време, което помага да се подобри качеството на фокусиране на вниманието, производителността, интензивността на тренировките и, следователно, изграждането на мускули. Ефектът се усеща почти моментално след прилагане - след няколко минути.

съдържание

  • 1 Състав NO Xplode
  • 2 Характеристики на предварителната тренировка
  • 3 Как да приемате NO Xplode Pre Workout
  • 4 нежелани реакции
  • 5 Съвети

Състав NO Xplode

Продуктът има уникален състав, което води до характерна оригинална схема на действие на комплекса преди тренировка. Усъвършенстваните и ефективни съставки направиха добавката една от най-добрите сред аналозите. Производителят включва креатин матрица, азот и други ензими в комплекса, които помагат за стимулиране на мозъчната функция и повишаване на общата издръжливост.

Функции преди тренировка

Комплексната добавка е мощен магнит за протеини, вода, креатин, протеини и други ензими, необходими за изграждане на мускулите. Той не само обогатява тялото с необходимите елементи, но и подобрява степента на усвояване на тези съставки от клетките. Благодарение на този комплекс степента на издръжливост се увеличава и количеството на произвежданата млечна киселина намалява, което означава, че мускулната недостатъчност настъпва много по-късно и прави възможно извършването на 2-4 подхода повече от обикновено.

Цялата гама предлагани добавки за BSN принадлежи към категорията на премиум клас, а описаният комплекс преди тренировка няма подобни сред подобни продукти на други производители. Компанията стриктно контролира ефективността и качеството на спортното хранене, внедрява иновативни разработки, следи присъствието на плагиатци.

Как да приемате NO Xplode Pre Workout

В тренировъчните дни производителят препоръчва да вземете от 2 до 3 порции от комплекса 30 минути преди да тренирате на празен стомах. Една порция съдържа 20, 5 g от добавката, която е премерена лъжица. Две или три лъжички се смесват в 0, 4 л вода. Дните за почивка включват 1 сервиране. Разрежда се в 0, 3 литра вода и също се приема на празен стомах.

Не се препоръчва да се пие повече от 3 порции на ден. В дни без тренировки комплексът трябва да се консумира не по-късно от 4 часа преди лягане. Необходимо е добавката да се приема циклично. След тримесечен курс е необходима тридесетдневна почивка.

Странични ефекти

Високата ефективност от приема на комплекс преди тренировка може да бъде свързана с някои странични ефекти. В някои случаи спортистите могат да имат проблеми със съня, главоболие, храносмилателни разстройства и скокове на налягането. Въпреки това, четейки отзиви от спортисти, трябва да се отбележи, че няма оплаквания от подобни явления, но, като се вземе предвид възможността за тяхното проявление, хората могат да имат индивидуална непоносимост към някои компоненти на комплекса.

За да постигнете желания резултат, понякога се налага да се примирите с възможни рискове. Страничните ефекти изчезват веднага след приема на добавката. Изключването на отрицателна реакция позволява пробно използване на комплекса в минимални дози за пет дни. Предварителната сбруя не трябва да се приема от тези, които страдат от заболявания на черния дроб или сърцето, имат психични разстройства.

Препоръки за прием

Фирмите, които произвеждат предварителни тренировки, се съветват да приемат добавки в нетренировъчни дни. Това е от полза само за производителите, тъй като спортистите консумират и купуват повече продукти. Разбира се, няма да има вреда от ежедневния прием на комплекса, а напротив, той ще даде положителен ефект, но ако вземете предвид целта на добавката, тя ще бъде незначителна.

Предтренировъчните тренировки се настройват на високата метаболитна скорост и дават най-голям резултат, когато се правят преди тренировка. През останалото време, т.е. без големи физически натоварвания, те носят много по-малък ефект, който не може да бъде съизмерим с цената на добавката. И за да не харчите скъп продукт, е по-добре да пиете по-евтин креатин монохидрат в почивни дни.