Glavni » general » Moje žene vole BlackBerry

Moje žene vole BlackBerry

general : Moje žene vole BlackBerry

Nisam siguran što je to dovelo do toga, ali moram razmišljati o raznim mobilnim uređajima koje moje žene (slobodno tumače onakvu koja vam odgovara) koristiti. Možda je to bio razlog intervjua s gospođom Mo Mo u posebnom izdanju pregleda Hangouta s g. Mo. Možda sam samo uzimala zalihe moje žene. Što god bilo, mentalna je revizija otkrila da gotovo svi od njih, uključujući gospođu Mo Mo, posjeduju i koriste kupinu kao svoj primarni smartphone.

Nasuprot tome, gledam ljude oko mene, osobito moje prijatelje, i nitko od njih ne koristi BlackBerry u ovom trenutku. To ne znači da nitko od njih nije koristio BB u bilo kojem trenutku.

Postoji li žalba na žene za BlackBerry?
Znam da se ovdje istezam, jer vidim mnogo ljudi povremeno kako se udaraju na krivulje i ustave i baklje, ali što ako brand Blackberry jednostavno privlači dame više? samo što ako? Moglo bi biti da žene pronađu hardversku QWERTY tipkovnicu koja je prikladnija za upotrebu, pogotovo ako imajte na umu da neki od njih imaju one čavliće (ili pričvršćivanje) slični talonu? Mogu zamisliti da bi upotreba čistog uređaja za dodir s tim timovima bila paklena, ako ne i izravno smiješna.

Također znam sigurno da su dame koje troše više na slučajeve i vrećice za svoje pametne telefone BlackBerry. Prosječan čovjek (barem u mom vratu šume) koristi svoj BB gol, gotovo nikada ne kupuje vrećicu. Dame kupuju vrećice bijele, ružičaste, ljubičaste, crvene i čak i boje (to je ono što se zove, zar ne?). Moram reći da izgledaju trendy i elegantan s njima.

Također pročitajte: Let's Make 2012 Rock

Ako je to slučaj s BlackBerryom, možda bi RIM trebala uzeti u obzir da će se razvijati budući uređaji. To bi utjecalo na izbore boja, pribora, pa čak i marketinških kampanja.

Ali onda bi to moglo biti ja i moj ukus za određene vrste žena. Moje žene svakako vole BlackBerry.

Preporučeno
Ostavite Komentar