Glavni » general » Moj privremeni progon iz BBM-a [Mister Mobility]

Moj privremeni progon iz BBM-a [Mister Mobility]

general : Moj privremeni progon iz BBM-a [Mister Mobility]

Kao da sam ikad otišao na stalni progon iz BBM-a. Nisam ni stranac izgnanika iz BBM-a. Povratak u dane naslijeđenog BlackBerry, kad god sam prebacio s BB na drugu platformu, automatski sam nestao s BBM-a. Razumljivo. Ovaj dosadašnji izgon je malo drugačiji. Moj BBM račun prilično je aktivan dok pišem ovu poruku, primam poruke i ažuriranja, ali ih općenito ignoriram. Pitaj me zašto.

[Pauza]

Pretpostavljam da ste ga pitali. Vidiš, BBM račun je aktivan na telefonu s relativno malim 3, 5-inčnim zaslonom, što upućuje na mene tipičnu paklnu noćnu moru. Imam velike ruke i velike prste. Pogledaj:

Tipkanje na SOLO S350 najbolje odgovara osobama s manjim rukama. To je impresivan uređaj u svojoj klasi i veličini. Međutim, prsti su mi preveliki da bismo mogli provesti bilo kakav udoban tipkanje na njemu. I pokušao sam. Iskreno. Pokušao sam prvih nekoliko dana, ali moji su odgovori kraći i kraći, a frustracija tipkanja na malom zaslonu zaustavila me. Sada sam skoro potpuno zahvaćena, i jedva se više trudim. Mislim, život je prekratak. Posljednji skup rasprava koje sam imao tamo bio je tako prepun pogrešaka da su se čak i oni s kojima sam razgovarao imali dobar smijeh na moj trošak.

Dakle, svim mojim BBM kontakterima, koji su vjerojatno rastrgali svoju kosu pitajući se zašto ne reagiraju, kažem, Nema šanse. Na uvjet da rakovica zavoja . Kada dobijem udobniju veličinu zaslona u sustavu Android, odgovorit ću vam na zaostatak poruka. Ili se možda probudim sutra ujutro osjeća nadahnuće da se suočim sa svim problemima svijeta. U tom ću slučaju početi upisivati ​​na maleni ekran.

Također pročitajte: Kako su Južnoafričari koriste svoje mobilne telefone?
Preporučeno
Ostavite Komentar