Glavni » general » Moja telefonska aplikacija za Sony Xperia P sada je zaostajala

Moja telefonska aplikacija za Sony Xperia P sada je zaostajala

general : Moja telefonska aplikacija za Sony Xperia P sada je zaostajala

Imam Sony Xperia P smartphone sa mnom za reviziju od veljače i to je prilično dobar telefon. Naravno, kao i svaki drugi telefon, ima i svoje slabosti. Međutim, nedavno se pojavila pogreška (ili problem). Kad pokrenem telefonsku aplikaciju i biranje broja, aplikacija se samo ponekad nalazi za najviše 30 sekundi bez odgovora, nakon čega se biran broj ili kontakt.

Budući da se ovo pitanje prvo pojavilo prije više od tjedan dana, ona je postala norma. Imajući hitan poziv postalo je vrlo frustrirajuće iskustvo. Birajte (ili odaberite telefonski broj) - Pričekajte - Poziv je pokrenut.

Provjerio sam internet i nisam mogao pronaći druge osobe s tim problemom, pa vjerujem da bi to trebalo biti izolirani slučaj. Ako se sjećate, spomenuo sam i kako se ova bljeskalica fotoaparata Xperia P također nije ispravno poravnala, što snimke snimljene bljeskalicom zapravo beskorisno. Nadamo se da će softver ponovno instalirati ili nešto slično može popraviti ovaj telefonski biranje. U međuvremenu, ova jedinica čini vrlo frustrirajući mobilni telefon.

Preporučeno
Ostavite Komentar