Glavni » general » Moj Sony Ericsson X1 Pet Peeves

Moj Sony Ericsson X1 Pet Peeves

general : Moj Sony Ericsson X1 Pet Peeves

X1 je nesumnjivo vrlo dobar pametni komunikacijski uređaj. Ipak, nema savršenih uređaja, pa evo nekoliko stvari koje me smetaju na ovom:

  1. Gumb za ploču: zašto posvetiti takav istaknuti gumb značajci koju ne upotrebljavate tako često? Tipka je teško kodirana kako bi vam omogućila prebacivanje panela - SAMO. Errr ... to ne zvuči kao nešto što bi netko trebao raditi svakodnevno. Želim da ponovno mogu mapirati taj gumb da učinim nešto korisnije.
  2. Stražnji poklopac zahtijeva da se svaki put otvori rupčić. Možda je to razlog zašto neki X1 korisnici imaju pukotine na svojim slučajevima?
  3. QWERTY tipkovnica treba više taktilnosti. Djeluje sasvim u redu, ali moglo bi biti bolje. Čini mi dugo za moju E90 izvrsnu tipkovnicu.
  4. Task Manager: Želim da se ugrađeni Task Manager može mapirati na hardversku tipku (po mogućnosti tipku Paneli). Na taj način lakše se prebacivati ​​između pokretnih programa.
  5. Zvučnik: Zašto je SE stavio takav mali zvučnik na ovo? Postoje softverski pojačivači zvuka koji pomažu u povećanju glasnoće zvuka, ali veći zvučnik (ili dva ugrađenog smještenog na dvije zasebne strane uređaja) jednostavno bi imali bolju
  6. Aktivna sinkronizacija: Ovo je osebujno za sve WM uređaje koje sam koristio. Aktivna sinkronizacija jednostavno je previše opstruktivna u svom radu. To me distracts, annoys i dobiva na moje živce.

Pa, to je moj popis nadražljivaca na X1. Ništa od gore navedenog nije posao za mene. Sve u svemu, čini se da je X1 dobro zaokružen pametni uređaj.

Jeste li koristili X1? Imate li kakvih drugih iritansa? Ima li ih netko od njih za vas?

Također pročitajte: Google prekida "Google Glass Explorer"
Preporučeno
Ostavite Komentar