Glavni » general » Moja druga romansa s Glo BlackBerryom

Moja druga romansa s Glo BlackBerryom

general : Moja druga romansa s Glo BlackBerryom

Bilo je s malo trepidation da sam slotted moj GloMobile SIM u moj BlackBerry 9810 prije nekoliko dana. Moja prva romansa s Glo Blackberry Internet Subscriptionom (BIS) u srpnju 2010. završila je katastrofu. Tada je veza bila vrlo epileptična i nestabilna. Često bih radio satima bez BlackBerry usluge. Naposljetku, odustao sam od usluge Glo BlackBerry i riješio se mog BlackBerry Tour 9630. To je bilo samo jedna riječ: sranje.

Od tada sam izbjegao Glo BlackBerry kao kugu. Kad god bih trebao pregledati uređaj BlackBerry, ja bih išao za često stabilniju uslugu od tvrtke Etisalat.

Međutim, bio sam aktivan na Glo BIS-u za sedam (7) dana i bila je stabilnija stvar. Zapravo, bilo je gotovo bilo kakvih neuspjeha, osim nekoliko manjih trenutaka. Osjećam se da sam impresioniran. Brzina je bila dobra za opću pregledavanje i preuzimanje. Ili sam ovaj put bio sretan?

Imala sam jedan problem: pomoću mobilnog hotspota BlackBerry, odbitaka za upotrebu učinjeni su mojem vremenu emitiranja, iako sam imao aktivan podatkovni plan i imam postavke GloFlat omogućene pod TCP / IP postavkama na svom uređaju. Osim toga, moje iskustvo s uslugom bilo je dobro.

Znam da su performanse tih usluga često ovisne o lokaciji. Ako koristite uslugu Glo BlackBerry, koja su vam iskustva u novije vrijeme?

Preporučeno
Ostavite Komentar