Glavni » general » Moja ljubav prema Visafone Unlimited Blackberry planu

Moja ljubav prema Visafone Unlimited Blackberry planu

general : Moja ljubav prema Visafone Unlimited Blackberry planu

Bilo je prosinca 2013. godine, ja i grupa prijatelja koji su razgovarali i imali lijepo vrijeme kad je jedan techie na tom području donio ovu Blackberry Curve 4 (9370) za prodaju. Rekao je da je to N25, 000. Dude je tvrdio da je telefon pregledavao neograničeno i da dokazuje njegovu točku da dijeli njegovu vezu putem bežične žarišne točke za nas troje za pregledavanje. Ostavio je telefon da nas pregledavamo tijekom vikenda.

Budući da sam znatiželjan kao i uvijek, počeo sam postavljati pitanja. Kako to? Koju mrežu? Podigla sam slušalicu i izvadila baterijski dio: e, i evo, nema SIM utora. Kasnije sam otkrio da je to na Visafone mreži. Ali tip nije ni znao mnogo pojedinosti o uređaju pa smo pretpostavili da je to neka vrsta varanja. Brzine gdje plesu oko 30-100KB / s i koristimo ga tijekom tog vikenda, iako ga nitko od nas nije kupio.

Brzo naprijed do 2014. počeo sam čuti o ovom podatkovnom planu Visafone Blackberry koji nudi nevjerojatnu 10 TB za samo N1000. Čak je i g. M. učinio članak o tome. Tada je došla na mene. "Ovo mora biti onaj Blackberry koji smo neko vrijeme krenuli", rekoh sam.

Da biste počeli koristiti ovaj plan, trebali biste kupiti prilagođeni BlackBerry u Visafone uredu i postaviti ih za vas. Ovo je još uvijek skupo. Nedavno, dok sam lebdio oko interneta u potrazi za beskorisnim znanjem, naletio sam na tipove koji prodaju (jeftinije) britanske CDMA kupine registrirane na Visafone mreži. Uzeo sam rizik i kupio sam za sebe. To je Blackberry 9370 na slici gore.

Također pročitajte: Spider Designs Ice Cube pregled Wireless Speaker

Trenutno je problem sporih brzina preuzimanja. Pregledavanje nije tako loše, ali preuzimanja indeksiranja. Ono što ne može doseći 30 KB / s čak s IDM-om (upraviteljem preuzimanjem). Iskreno, bilo bi više drago ako je ovo uspjelo udariti poput 100KB / s, ali to je depresivno i vrlo frustrirajuće za ljude poput mene. Ja bih ga kriv za njihovu pokrivenost u mom području. Evo snimka zaslona brzog testa koji sam vodio:

Prije nego što zaronite u ovaj plan kupnje Visafone, evo što morate znati:

  • To nije prijevara. Plan je stvaran i zapravo radi.
  • Trebali biste pronaći način testiranja na vašem području ili kamo god namjeravate upotrijebiti. Internet svibanj biti super brz u vašem uredu i nepodnošljivo sporo kod kuće.

Nakon što razvrstate ove male kinks, onda možete ići naprijed i dobiti ovaj uređaj. Ovdje je pozitivno da možete umetnuti normalnu SIM karticu na ovaj model i upotrijebiti kada se osjećate, plus možete koristiti nebesku Blackberry tipkovnicu! Oh moj!!

Preporučeno
Ostavite Komentar