Glavni » general » Moje QWERTY mobilne telefonske tipkovnice: Face-off fotoaparata

Moje QWERTY mobilne telefonske tipkovnice: Face-off fotoaparata

general : Moje QWERTY mobilne telefonske tipkovnice: Face-off fotoaparata

U posljednjih nekoliko godina posjedovao sam i koristio brojne mobilne telefone. Na posljednjem računanju, broj je iznosio 51. Oni koji su me slijedili znaju da su moja najbolja oprema gotovo uvijek opremljena QWERTY tipkovnicom tipkovnice. Da; mobilni telefoni QWERTY tipkovnice su se potresli.

U ovom članku značajka predstavljam vam snimanje fotografija usporedbom veličina triju tih uređaja i nekoliko misli. Mobilni telefoni QWERTY tipkovnice koji uspoređujemo su:

  1. Nokia E61i - kupljen u srpnju 2007
  2. Nokia E90 - kupljen u listopadu 2008
  3. Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro - moj trenutni uređaj kupljen ovaj mjesec

Svaku sliku možete kliknuti za veću sliku pune 1152 x 864 piksela. U slikama se prikazuju uređaji s lijeva na desno kako slijedi: E90, E61i, X10 Mini Pro.

Tijekom godina, razina minijaturizacije pametnih telefona i QWERTY tipkovnica bila su nevjerojatna.

Na primjer, pakiranje u uređaj veličine X10 Mini Pro više je funkcionalnost od nekog od starijih uređaja poput E61i i E90.

Nezadovoljavajuće, nisam obrađivao E61i u oko dvije (2) godine, i bio sam iznenađen koliko je tipkovnica dobro. Naravno, to je širi uređaj od trenutnog usjeva E-serije bombona - E71, E72 i E5, a to mu daje veće i udobnije tipke previše. Zaslon je također veći, što je prilično dobro za čitanje, pregledavanje weba i gledanje videozapisa.

Našao sam kako želim da će neki proizvođač staviti barem 600 MHz procesor, 256 MB RAM-a, poboljšani operativni sustav i 5 megapikselnu kameru u takvom kućištu. To bi bilo slatko.

Također pročitajte: Nigerija vodi afričku mobilnu uporabu weba - Opera

Još uvijek imam lijepe uspomene na E90, a ako netko stavi 1GHz CPU, 256 MB RAM-a, poboljšani operativni sustav i 5 megapikselnu kameru u tom kućištu, vjerojatno bih ga kupiti u tren oka.

Konačno, zanimljivo je da, iako redoviti uređaji tipkovnice i QWERTY uređaji žele istisnuti što je više moguće u manje veličine, svijet zaslona osjetljivog na dodir kreće u suprotnom smjeru gdje se čini da je slogan veći .

Sigurno je ludi svijet u kojem živimo.

Preporučeno
Ostavite Komentar