Glavni » general » Moj P1: Dobar i vjerni sluga

Moj P1: Dobar i vjerni sluga

general : Moj P1: Dobar i vjerni sluga

Često smo rekli ovdje u MobilityNigeriji da je malo funkcionalnosti koje noviji oblici pametnih telefona nude jer starijoj generaciji (do prije oko 3 godine) to ne čini. U ovom zanimljivom članku, autorica MobilityNigeria, Brym, predstavila je zašto je Sony Ericsson P1i, pametni telefon Symbian koji je objavljen još u srpnju 2007., još uvijek jako voljen.

Nakon 27 mjeseci korištenja, Sony Ericsson P1 još je uvijek moj izbor. Ovo je očito jedan uređaj s kojim sam najduže koristio, pobijedivši i-mate Jam za dva mjeseca. Dakle, zašto smatram da je teško odustati od P1?

Četiri razloga:

1. Dimenzije: za mene, još uvijek ima najbolje dimenzije i težinu za pametni telefon s dodirnim zaslonom s qwerty tipkovnicom. Na 124gm, riječ je o najlakšim i najkompaktnijim dodirnim uređajima vani.

2. Odličan multimedijalni / poslovni sučelje: dobra kamera, glazba i video reprodukcija na jednako učinkovitom poslovnom telefonu s jakim PDA funkcijama.

3. Modovi: Ah, budući da sam ga sjeckao, ne mogu bez moda (Torch and Notes moda SE G900, Walkman 3.0 iz SE W960, sat, modovi zvuka i još mnogo toga).

4. Gdesk: Još uvijek nisam lud za ovom prilagodljivom aplikacijom korisničkog sučelja koja mi omogućuje da koristim različite dizajne korisničkog sučelja za različite dane u tjednu. Pogledajte snimke zaslona:

Dakle, koliko još namjeravam koristiti P1? Dunno, možda dok se potpuno ne zapakne ili kad se zaista revolucionarni uređaj pusti na slobodu.

Preporučeno
Ostavite Komentar