Glavni » general » Moja stara škola čija je kćer moj Facebook prijatelj

Moja stara škola čija je kćer moj Facebook prijatelj

general : Moja stara škola čija je kćer moj Facebook prijatelj

Ne znam za tebe, ali imam neke neobične digitalne odnose, poput one s starijom prijateljicom Martha, čija je kćer moj Facebook prijatelj. Ponekad, kćer pokazuje moje smiješne promjene za nju, a mi se ponašamo u tom trokutu.

Neki od vas s kreativnim umovima odmah su imali izraz "šećerna mumija" koja se pojavila u glavi kad sam spomenula "starijeg prijatelja". To je u redu. Isus je umro za ljude poput tebe i mene. Ipak, ja sam prijatelj sa cijelom obitelji. Ali natrag u moju priču. Dakle, Martha nije na društvenim medijima. Kao što sam rekla, ona je stara škola takva. Ali njezina je kći, Sally, i mlada dama je moj Facebook prijatelj.

Naravno, kad objavim smiješno ili ludo ažuriranje na Facebooku, Sally to voli i komentira, i sve to. A ponekad, ona pokazuje njezinu majku i oni se ponašaju nad njom. Tada mi Sally prenosi Marthinu povratnu informaciju putem Facebooka ili WhatsAppa. Da; to je ludo; Znam. Ali komuniciramo. Tko je rekao da komunikacija mora biti izravna?

Jedno je vrijeme da smo Sally i ja imali WhatsApp razgovor. Konvo je spustio kako je glupo Martha postalo u novije vrijeme i analizirali smo trend i nasmijali se. Tada mi je Sally spomenula da je Martha oko njega i da joj pokaže naš razgovor. Sljedeće što znam, imam glasovnu bilješku i Marthin glas. Na Sallyovoj liniji WhatsApp. Sljedećih nekoliko minuta provodimo natrag i naprijed u zabludi.

Takve gluposti.

Zašto Martha ne samo dobiti smartphone i skočiti na društvene medije ako pronađe neke ako je zabavno koristiti ovako? Nikada joj nisam pitao. Ali kao i većina starih škola koje poznajem, mora biti da društvene medije pronalaze uznemirenost od mira i tišine koju njeguje.

Također pročitajte: Kodak pokreće Printomatic Instant Print fotoaparat za fotografije u stilu polaroida

Još jedan od onih neobičnih digitalnih odnosa

Ovdje je još jedan. Imam brojne starije građane koji su mi povezani na WhatsApp, ali nikad nisam razgovarao sa mnom. Jedina stvar koju oni čine s aplikacijom je to da prosljeđuju emisije i nadahnjujuće videozapise. Za njih, WhatsApp nije alat za razgovor, to je više poput dobre stare pužne pošte. Ako trebaju razgovarati, postavljaju mi ​​"odgovarajući" telefonski poziv.

Zabavan; Da. Opet, to je uglavnom zbog tog generacijskog jaza.

Mogu vam reći da je to činjenica, budući da sam stupio u interakciju s brojnim starijim ljudima i ponavljali su taj osjećaj. Oni vole sjediti u zatvorenom prostoru, ili vani pod sjenom, i uživati ​​u poslijepodnevnim razgovorima s obitelji i prijateljima, a ne biti zalijepljeni na zaslonu.

Nije im zabrinut povremeni napad na svijet društvenih medija. I povremeno, ne mislim na dnevnu stvar. Većina ih će ostati na danima i tjednima. Postoji značajan dio ljudi koji ne žele buku ili stalne prekide obavijesti.

Kao što možete vidjeti, imam svoj fer udio od neobičnih digitalnih odnosa. Imate li kakvih? Želite li dijeliti?

Preporučeno
Ostavite Komentar