Glavni » general » Moja Nokia N9 dolazi sutra!

Moja Nokia N9 dolazi sutra!

general : Moja Nokia N9 dolazi sutra!

Da; Čitate li pravo: moj Nokia N9 - taj MeeGo-powered smartie da svatko je dosadan o - stiže sutra. Dobar je osjećaj biti jedan od prvih momaka koji posjeduju jedan u tim dijelovima.

S obzirom da će to biti rijedak uređaj (proizvedene su vrlo ograničene kopije), možete zamisliti kako se osjećam. Hoću li uspjeti spavati večeras? Hoću li moći spavati danima nakon što stigne do mene?

Ako ste vidjeli videozapise N9, ili pročitali bilo koji od različitih hands-ons dostupnih na internetu i vidjeli superlative da je ovaj uređaj je opisano u, da ćete razumjeti moje uzbuđenje.

Taj zakrivljeni zaslon. To tijelo. To korisničko sučelje. Probijanje. Milovanje. Dodirnite. Kucanje. Zapamtite NFC? Što je s kamerom? Preglednik.

Flaunting. "Oooohs". "Aaaahovi". The swagga. Previše.

Ja sam svrab kako bih ga podigao protiv svog starijeg brata, N8. Zonks ; Ja sam svrab da to napadne bilo što na tržištu smartphonea.

Ali moram čekati. Do sutra. Ako odlazim preko noći zbog srčanog zastoja, svi znate što je odgovorno. Ako vjerujete u molitve, molite za mene. Ne; Nemojte tresti glavu. Već znam da sam patetično, beznadno nezamisliva.

Preporučeno
Ostavite Komentar