Glavni » general » Moje Nokia N8 Gripes

Moje Nokia N8 Gripes

general : Moje Nokia N8 Gripes

Do sada, izgleda da sve što sam imao za Nokia N8 je nerazvijena pohvala. Znači li to da je ovo besprijekoran uređaj? Ima li kakvih razočaravajućih iskustava koja sam imao na Nokia N8?

Pa da. A ovdje je moj popis.

1. Loše sučelje internetskog preglednika
Ugrađeni web preglednik na Nokia N8 je dobar i zadovoljava sve moje potrebe - mobilne web stranice, pune web stranice, flash videozapise, sigurne web stranice - i ja ga koristim u velikoj mjeri. Našao sam Symbian preglednike vrlo sposoban za godina i verzija na N8 nije iznimka.

Međutim, korisničko sučelje jednostavno ostavlja puno da bude željeno. Kao što je netko rekao, kao da je korisničko sučelje preglednika ostalo iza. Na primjer, moram poduzeti tri koraka da osvježim stranicu koju gledam. Nokia treba dobro iskoristiti raspoloživi prostor kako bi omogućio korisničko iskustvo pregledavanja. Dno vodoravna traka kompaktnih ikona može omogućiti korisnicima da se vrate, naprijed, pristupaju oznakama i prebacuju kartice jednim dodirom.

Ipak, neću to previše udaljiti, jer je Nokia obećao novom pregledniku u prosincu 2010. ili početkom 2011. - i ako ono što smo vidjeli i čuli iz propuštenih videozapisa bilo što od čega, uskoro ću udariti web preglednik ovaj popis grčeva. Na novi preglednik!

2. Gmail ne odražava ispravno čitane poruke.
Kada pročitate poruku e-pošte (Gmail) na mreži, ima vremena da kada stigne na vaš telefon, ona se označava kao nepročitana. U drugim slučajevima, u svom broju, čitana poruka vraća se kao nepročitana. To se ne događa cijelo vrijeme, ali često je dovoljno. Prilično je neugodno kada ručno označite poštu kada se to dogodi. Nokia, popravite ovo!

Također pročitajte: Komercijalni kolaborativni roboti: sve što trebate znati

3. Socijalne potrebe zahtijevaju primjedbe na obavijesti
Društvena aplikacija - gdje vodite svoju emisiju na Twitteru i Facebooku - dobro radi za mene. Ja imam jedan maziti: kad, na primjer, netko komentira moj status, ne dobivam nikakve obavijesti o tome. Postoje obavijesti o novim porukama, zapisima kalendara i zahtjevima prijatelja, ali to nedostaje značajno. Dodajte obavijesti o komentarima na društvene mreže.

4. Nisu svi DivX filmovi igrani
Neki DivX play; neki drugi ne. Da; Znam da je službena riječ tvrtke Damien Dinning iz Nokije bila da "većina DivX videozapisa treba igrati izvan okvira", tako da je Nokia bila istinita unaprijed. Ipak, pretvaranje nekih filmova prije nego što ih mogu igrati na slatki N8 je gnjavaža. Naravno, vjerojatno je da, ako pogledam, mogu pronaći aplikacije trećih strana da se bave ovim. Ipak, Nokia? Molim?

5. Upravljanje Googleovim poljima za kontakt
Razmjena na uređaju N8 zadržava moj uređaj i Google kontakte u sinkronizaciji. Međutim, primijetio sam da svaki put kad imam više polja određene vrste u Google kontaktima, samo je jedan od njih odražen na mojem N8.

Na primjer, ako imam dva telefonskog broja postavljena kao "mobilni" za moju ženu u mojim Google kontaktima, N8 zanemaruje drugi. Da biste prikazali dva broja, moram se postaviti na nešto drugo, npr. "Posao", "dom" ili "drugo". Kao što možete zamisliti, to je gnjavaža. Ljudi imaju više mobilnih linija ili redaka, a ti brojevi trebaju sinkronizirati upravo onakav kakvi jesu.

Je li to sve?
Errr ... za sada, izgleda da je to. Ako nađem bilo kakve žalbe, ja ću ih dodati na ovu stranicu. Ali, ako sam pametno koristio pametni telefon nekoliko tjedana i imao samo pregršt grčeva oko tog pametnog telefona, mora biti dobar.

Također pročitajte: Cool stvari koje možete koristiti za naredbe Google Voicea

Imate li N8? Postoje li i ostale stvari osim onoga što sam ovdje navodio, a to vam je smiješno? Slobodno podijelite.


6. Ažuriraj! 9/12/10 Zamrzavanje telefona
U zadnja 24 sata sam instalirala još nekoliko aplikacija N8. Odjednom, doživljavam da se telefon naglo smrzava.

Ostavio bih da leži na stolu, a kad ga pokupim, ne mogu otključati zaslon. Na kraju sam ga ugasila. U drugim će se slučajevima nalaziti usred nečega, a ključ izbornika ne bi reagirao. Opet, na kraju, samo ponovno podizanje sustava rješava problem.

Danas sam, morao sam ponovo pokrenuti N8 najmanje tri puta. Ovo je i velika smetnja i obeshrabrenje. Je li to opći problem ili je li to neka od aplikacija koje sam instalirala jednostavno loše kodirane? Ja ću ih deinstalirati i ažurirati ovu stranicu Ispada da je Skype aplikacija koju sam instalirala prije nekoliko dana bila odgovorna za zamrzavanje. Njezin je bio 48 sati otkad sam ga deinstalirao i nisam imao takvih problema s mojim N8 od tada.

Preporučeno
Ostavite Komentar