Glavni » general » Moj Lumia 950 danas je pregrađivao na novu razinu

Moj Lumia 950 danas je pregrađivao na novu razinu

general : Moj Lumia 950 danas je pregrađivao na novu razinu

U mom pregledu Lumia 950, spomenuo sam probleme s pregrijavanjem. Nije prvi put da je zastava sustava Windows pregrijana. Lumia 930 je bio njezin nasljednik, a to se također jako zagrijalo. No, jutros, Lumia 950 preuzeo je pregrijavanje na novu razinu. Spojio sam ga da napuni nakon dolaska moj stol i otišao o mom radu. Nekoliko minuta kasnije, podigla sam je i potražila nešto na njemu i gotovo ga ispustila. Bilo je toplo vruće!

Odmah sam ga skinula s punjača i stavila je na stol da se ohladi. Međutim, polaganje sam po sebi, zagrijavanje je zadržalo, a zatim je prikazano prazno animacije i isključilo se. Prošlo je oko 20 minuta otkada se to dogodilo, ali svaki put kad pokupim uređaj (imajte na umu da je isključen i ima klima uređaj u mom uredu), još uvijek je gotovo jednako vruće kao i prije.

Jednom sam ga pokušao vratiti, ali je zaustavio na logotipu tvrtke Microsoft i zaledio se neko vrijeme prije no što je kasnije bio isključen. Dok upisujem ovo, Lumia 950 je još uvijek na stolu i oozing heat. Nadajmo se da će se uskoro umiriti. Ja sef don taya za Lagos topline, ali ne biti poput Dis.

Ažuriranje 1 : Nakon što se konačno ohladio, priključio sam 950 natrag i odmah se počeo zagrijavati - bez da baterija dobiva nikakvu naplatu. Uzdah.

Ažuriranje 2 dateline: 17. ožujka : poslala sam je na Microsoft Care. Pretpostavljam da se ovo ponašanje odnosi na nedavna ažuriranja softvera. Ništa što brzi bljesak na Microsoftu ne može riješiti. Nadam se.

Također pročitajte: Microsoft ujedinjuje aplikacije za mobilne uređaje, tablete i računalo u novoj App Storeu

Ažuriranje : Moj Lumia 950 mi je vraćen u dobroj formi nakon što je ploča promijenjena u servisnom centru. Iako se telefon i dalje značajno zagrijava tijekom produljenog korištenja interneta, ova ekstremna situacija s pregrijavanjem nije se ponovila.

Preporučeno
Ostavite Komentar