Glavni » general » Moj Infinix Hot 2 X510 sada djeluje svako malo

Moj Infinix Hot 2 X510 sada djeluje svako malo

general : Moj Infinix Hot 2 X510 sada djeluje svako malo

Ovdje na MobilityArena.com, volimo Infinix Hot 2. Nismo imali ništa drugo nego pohvala za njega otkad je pokrenut. Međutim, posljednjih nekoliko dana moja je jedinica djelovala - i to uopće nije smiješno.

Prvi put kad mi se Hot 2 zamrzivao, pretpostavio sam da mora biti aplikacija koju sam instalirao. Dakle, ja deinstalirati sve osumnjičene. Zamrzavanje se ponovno događalo. Upotrebljam ga - pregledavajući web, pregledavajući fotografije ili prelaziti u odgovor na dolazni poziv, a telefon će samo zamrznuti. Mnogo puta sam se morao ponovno pokrenuti kako bih ponovno radio ispravno.

Za uređaj s sposobnim procesorom i RAM-om od 2 GB, nisam očekivao zamrzavanje. Posljednjih dana, kada se smrzne, ponekad se prikazuje ova poruka o pogrešci:

Dakle, problem je povezan s korisničkim sučeljem sustava. Ipak, čudno je vidjeti da je ono što imamo ovdje zaliha Android. Elroyova jedinica nije djelovala na taj način (barem kao u trenutku kada sam ga pitao), pa su vjerojatno da je ovo pitanje ograničeno. Stvarno se nadam. Infinix Hot 2 je previše dobar da bi se na ovome mjestu ometao.

PS : Drugi korisnik mi je rekao da se i njegova jedinica zamrzne. Pogledajte @ peraisakop's Tweet.

Ako posjedujete Infinix Hot 2, recite nam ako imate bilo kakvih problema s njom.

Preporučeno
Ostavite Komentar