Glavni » general » Moj Glo Bolt iskustvo, od strane WorldFamous Lammy

Moj Glo Bolt iskustvo, od strane WorldFamous Lammy

general : Moj Glo Bolt iskustvo, od strane WorldFamous Lammy

Pogriješio sam Glo NETPRO modem negdje u listopadu i veselio se dobivanju zamjenskog modema. Moja namjera bila je da se novi modem otključa, kako bi mogli koristiti SIM kartice iz drugih mreža na njemu.

Prošli tjedan četvrtak, Globacom su svoje društvene medije koristili na Facebooku i Twitteru kako bi pokrenuli novu Glo Bolt internetsku uslugu i modem. Toliko je rečeno o tome i Globacom handle on Twitter je odvojio vrijeme za hiper i odgovoriti na pitanja od namjernih kupaca poput mene. Uzbuđeno, požurio sam do GloWorld prodavaonice u Idi-Oro da sam dobio novi modem. Nažalost, oni nisu bili na skladištu. U trgovini Surulere, oni su također bili izvan zaliha.

Na kraju, ovaj ponedjeljak, dobio sam modem za N3, 999 i registrirao SIM karticu koja je došla s njom za N3.999. Kao što je najavljeno, paket je imao besplatno N50 vrijeme emitiranja i 500 MB podataka u paketu. Prilikom prvog spajanja modema uspio sam pregledavati N50 promo emitiranje koje ste dobili uz SIM karticu. Nakon što sam to iscrpio, ponovno se spojio i WALA - automatski se uklanjaju besplatni podaci od 500 MB. To je bilo suprotno onome što mi je službena Glo Twitterova rekla da mi se trebam pretplatiti na podatkovni plan za aktiviranje besplatnih podataka od 500 MB.

Već dva dana koristim Glo Bolt i mislim da je brzina interneta više nego ocijenjena zbog sljedećih razloga:

1. Još od jučer navečer nisam bio u mogućnosti doći do mrežnih mreža;

Također pročitajte: Više fotografija nadolazeće tablete TECNO WinPad 10

2. Preuzeto sam 60 MB podataka u 10 minuta. Mislim da to nije impresivno za proizvod koji dijeli ime s najbržim čovjekom na svijetu (Usain Bolt); i

3. Spajanje se obično isključuje svakih 5 minuta.

Gledajući daleko od tih 3 boda, mislim da Glo zapravo ima vrlo divan i sočan paket. Osim prvih besplatnih 500 MB podataka, postoje i druge pogodnosti:

1. 200 MB besplatnih podataka nakon svake internetske pretplate za 6 mjeseci odnosno ako se pretplatim za 200 MB podataka (za N1, 000), dobit ću još 200 MB slobodnog;

2. 30% bonus podataka o svakom podatkovnom planu na koji se pretplatim. Evo kako to funkcionira: osim činjenice da ću dobiti besplatno 200 MB podataka za idućih 6 mjeseci, ja ću dobiti 30% na moj podatkovni plan. To znači, ako se pretplatim na paket od 200 MB, dobit ću 260 MB plus moj besplatni mjesečni bonus od 200 MB, što ukupno iznosi 460 MB podataka. To je vrlo razumno za mene.

3. Još jedna velika prednost usluge Bolt je mogućnost dijeljenja podataka s drugim GLO korisnicima. Na primjer, ako sam pretplatnik s GLO brojom 0805555xxxxx, mogu podijeliti svoje 200 MB podatke s korisnikom 0805766xyxy. Nemam kontrolu nad količinom podataka koji upotrebljavam, ali mogu nadzirati upotrebu (ionako nisam pokušao).

U međuvremenu, došlo je do nekih problema s uslugama. Na primjer, nisam se mogao povezati s internetom od 15:00 od utorka, 27. studenog. Nadam se da će Glo to brzo riješiti kako bih mogao uživati ​​u mojim 278 MB podataka bez ikakvih poteškoća. Također se nadam da ću otključati modem tako da ga mogu koristiti s SIM-ovima drugih mreža.

Također pročitajte: Najpopularnije besplatne aplikacije 2017. koje ne bi smjele biti besplatne

Bit ću siguran da čuvate tebe objavljene!

Preporučeno
Ostavite Komentar