Glavni » general » Moja G1 galerija i komentari

Moja G1 galerija i komentari

general : Moja G1 galerija i komentari

G1 s Androidom izvrstan je uređaj. Od daljine, izgled može odbaciti, ali se približite i doživite funkcionalnost i upotrebljivost pakiranu u uređaj, a vjerojatno ćete se priviknuti.

Nisu imali ovu kombinaciju zabave i produktivnosti s mobilnog uređaja godinama! Android OS je pogodak, a programeri ga podižu.

Evo zbirke slika T-mobile G1 u akciji, s mojim komentarima dodano. Uživati!

Početni zaslon u portretnom načinu rada. Postavite prečace na programe, widgete ili mape na početnom zaslonu. Ta horizontalna traka na vrhu s puno ikona je obavijest / statusna traka. Vjerujte, te su ikone animirane. Također možete povući tu traku da biste vidjeli više pojedinosti o obavijestima, npr. Dolazne SMS poruke, novu poštu, dovršenu uslugu. Traka je vidljiva i aktivna na cijelom sustavu (uz nekoliko izuzetaka), tako da nikad nećete propustiti ništa.


G1 početni zaslon u pejzažnom načinu dok je tipkovnica iskliznula. Taj 5-red tipkovnica stijene. Na tipkovnici možete stvoriti aplikacijske prečace za pokretanje - pričekajte - 36 različitih aplikacija! Možete ga koristiti za odabir, kopiranje, izrezivanje i lijepljenje teksta. Ima gumb za pretraživanje za pokretanje Google pretraživanja. Jedi svoje srce van!


G1 ima početni zaslon s 3 stranice i prelazite s jedne stranice na drugu pomicanjem prsta vodoravno preko početnog zaslona


Postoji kartica aplikacije koju dodirnete ili povucite da biste otkrili / sakrili glavni izbornik pomoću ikona aplikacija.


Pregledavanje aplikacija na Android Marketu. Tržište je dobro organizirano i sadrži puno freebies, a ne samo beskorisne koncepcijske aplikacije: Imam widget koji prati Aliretin web poslužitelj, aplikaciju za pretraživanje Whois, aplikaciju GatorPeeps, aplikaciju Twitter, sveobuhvatnu Bibliju, rječnik, aplikaciju GoogleDocs, tražilo lokacije temeljeno na GPS-u i još mnogo toga - sve besplatno na usluzi Android Market. Pored toga, primajte obavijesti o ažuriranjima aplikacija koje ste instalirali na vašem uređaju. Dodirnite obavijest o ažuriranju kako biste nastavili ažurirati aplikaciju odmah. Divan.


Music Player podržava album umjetnost, popise za reprodukciju, brzo premotavanje itd


Video reprodukcija je oštra, živopisna i oštra na cijelom zaslonu, samo u pejzažnom formatu


Fotoaparat podržava oba snimanja i snimanje videozapisa (verzija 1.5 verzije firmwarea samo prema gore)
Stripovi!! Odrastao sam čitajući stripove, a drago mi je da su stripovi dostupni za Android OS. Pročitao sam o šest (6) do datuma.


U redu, ljudi. To je za sada: moja mala galerija i komentar na G1. Ja volim Android OS i njegov prvi spawn, T-mobile G1.

Još uzbudljivije je činjenica da su brojni ključni proizvođači najavili da će ove godine objaviti Android uređaje. Na tom popisu su, među ostalima, Samsung (Galaxy, BigFoot), HTC (Hero, Lancaster), LG, Motorola (Heron / IronMan, Calgary) i Acer (A1).

Andy Rubin, Google voditelj mobitela, objavljeno je da će ove godine biti pokrenuto 18 do 20 Android telefona. Doista, ako se to dogodi, moram se složiti s ljudima na Phandroidu da se 2009 naziva godinom Androida.

No, vidjet ćemo li ove godine 18 do 20 telefona, vidio sam budućnost mobilnosti i puna je robota. Pun je namijenjen.

PS: Sada je moja čvrsto uvjerena da je Android na putu da Symbian bude trčanje za tečaj novca u smislu tržišnog udjela. Što misliš? Jesam li jednostavno zadivljen?

Preporučeno
Ostavite Komentar