Glavni » general » Moj prijatelj, BlackBerry i telefone s značajkama

Moj prijatelj, BlackBerry i telefone s značajkama

general : Moj prijatelj, BlackBerry i telefone s značajkama

Sjećate li se mojega prijatelja koji sam spomenuo da se pridržava hardvera QWERTY BlackBerry do daljnje obavijesti? Njegovo je ime Brym, a posjeduje BlackBerry Q10, koji je njegov primarni uređaj. Brym i ja odlazimo godinama u vrijeme kada Android, iOS, WebOS i Windows Phone ne postoje. Snimali smo svijetove Symbian, Palm i Windows Mobile zajedno. A hardver QWERTY bio je ono što smo živjeli i udahnuti. Poput mene, Brym je smatrao da je teško napraviti prijelaz na puni zaslon osjetljiv na dodir.

Razmišljajući o ponovnom pokušaju dodirnog zaslona, ​​nedavno je kupio 5-inčni Android smartphone. Međutim, jedva ga je mogao iskoristiti pa me zamolio da ga stavim na prodaju za njega. Slažem se da to učinim i na kraju sam to učinio. To je bilo prije nekoliko dana. Rekao mi je tada:

Odmah se pridržavate QWERTY uređaja. Za mene, Android je bolje iskusan na većim zaslonima ... tablete i tablete. Jadna ja. Ja sam zaglavi na BlackBerry i imaju telefone.

Rano jutros primio sam poruku od Bryma:

Ako je telefon još uvijek dostupan, molim Vas, pošaljite mi danas kasnije ili sutra. Želim ga koristiti kao moj jedini uređaj od 1. veljače i vidjeti koliko će dugo trajati ovaj eksperiment (test izdržljivosti).

Da; upotreba čistog uređaja osjetljivog na dodir test za izdržljivost za njega. To je bilo i za mene. Oboje smo bili hardverski QWERTY obožavatelji u jezgri. Mislim da sam i dalje uspješno krenuo. U svakom slučaju, krenuli smo natrag i naprijed organizirali dogovore gdje i kada se susrećemo. Naposljetku, činilo se da smo blizu sporazuma i dao sam mu mjesto i vrijeme. Evo njegov odgovor:

Prekasno! Dopustite da ovaj eksperiment odmemem još jednom. Samo nekoliko sati bez BIS-a, nedostaje mi BB. Molim vas, i dalje ga prodaj, ako vam ne smeta. Neću se više promijeniti.

Na trenutak sam se kotrljao na podu. Oh; Znam te stvari. Također sam bio tamo - zamahnuvši između ovog boravka s ovim uređajem i kretanja s drugom. Njegov je odgovor bio toliko stvaran za mene. Možda je slično ratnim veteranima koji su se vraćali kući i otkrili da se život promijenio dok su bili daleko i sada se pokušavaju smiriti.

Također pročitajte: SOLO S500 Review: Media kuća u vašoj ruci

Za sada Brym ostaje zagrliti svoj BlackBerry, dok novi Android smartphone ostaje na prodajnoj polici. Možda će uskoro uskoro završiti prijelaz i osjećati se kao kod kuće u svijetu punog zaslona osjetljivog na dodir. Možda je vrijeme da netko počne QWERTY Anonymous grupu.

Preporučeno
Ostavite Komentar