Glavni » general » Moj prvi Blackberry iskustvo - 2. dio

Moj prvi Blackberry iskustvo - 2. dio

general : Moj prvi Blackberry iskustvo - 2. dio

Dolazak na platformu Blackberry u vrijeme kada sam to učinio nije bio nešto što sam planirao raditi. Zapravo, nekoliko tjedana prije dobivanja BlackBerryovog uređaja, Yomi i ja smo odlučili da Blackberry nije moj tip uređaja. Nismo mogli biti krivo.

Moje prvo pojavljivanje na Blackberry 9630 Tour vodi me pitati gdje sam dobio pojam da je jedina snaga Blackberry uređaj je poruka od. Već sam počeo primjećivati ​​neke druge stvari da je to dobro, au nekim slučajevima bolje od nekih drugih uređaja koje sam koristio.

multimedijalni

Da; BlackBerry rješava multimedijalnu dobro. Iako možda nije najbolje u ovom području, to sigurno nije ni najgore. I njegove multimedijske sposobnosti zasigurno će biti dovoljne za većinu svojih korisnika (medvjed u tome što je Blackberry prvenstveno usmjerena na poslovne korisnike).

Sam bio u mogućnosti to dobiti glazbu na telefon putem i Bluetooth prijenos datoteka i USB kabel spojen na moje računalo. Prvi put sam bio otpuhan da sam slušao glazbu na 9630. Prije nego što sam se pretvorio u mene zbog toga što je oduševio značajku koja je osnovna kao glazba koja se svira na telefonu, molim Vas da shvatite da nisam mnogo očekivao s ovog uređaja, Dakle, kad sam čuo kvalitetu i glasnoću zvuka koje je proizveo iz svog govornika, bio sam više nego iznenađen.

Dalje na multimedijalnom prednjem dijelu je video reprodukcija. Zaslon od 480 x 360 piksela i 2, 4 inča možda neće biti dovoljno velik da vam daje vrhunsku reprodukciju videozapisa na višu razlučivost, telefon s velikim zaslonom, ali radi svoj posao. Područje iznenađenja je da Blackberry igra Divx / Xvid video formate out-of-the-box. To je nešto što nisam mogao učiniti na Nokia 5800. Svaki put kad sam htjela gledati jednu od mojih mnogih Divx / Xvid kodiranih datoteka na Nokia 5800, morala sam pretvoriti u format kompatibilan s njom. U tom smislu, Blackberry trumps 5800.

Također pročitajte: Humor: Ako vaša žena koristi dual SIM telefon

Foto snimanje, iako osnovno na Blackberry 9630, nije loše uopće. Fotoaparat s automatskim fokusom od 3, 2 megapiksela s LED bljeskalicom dobro funkcionira za kameru u svojoj klasi. Na primjer, fotoaparat će biti više nego dovoljan za obiteljski dan na plaži. Neću vam ništa reći o mogućnostima fotoaparata; Pustit ću samo fotografije snimljene telefonom da razgovaraju. Kliknite na svaku sliku da biste vidjeli slike u punoj veličini.

Sve u svemu, BlackBerry je pokazao da je kada je riječ o multimediji, to je sposoban uređaj. I ja kažem, više nego dovoljno za mene.

Preporučeno
Ostavite Komentar