Glavni » general » Moja omiljena tema Symbian ^ 3 - Metro Minimal

Moja omiljena tema Symbian ^ 3 - Metro Minimal

general : Moja omiljena tema Symbian ^ 3 - Metro Minimal

Jedna od jaka točaka Symbian je njegova visoka razina prilagodbe putem tema, pozadina i audio upozorenja.

Kao ustvari, Symbian je jedan od rijetkih mobilnih operacijskih sustava dostupnih danas, s ugrađenim potpunim značajkom skinning. S bilo kojom dostupnom tisućama tema, korisnici mogu prilagoditi korisnička sučelja Symbian uređaja (ikone, pozadina, boja, pozadini i, u nekim slučajevima, čak i zvuka) na svoj ukus jednim klikom. Nema hackova i ne zahtijevao komplicirane procese.

Kao i mnogi drugi hardcore korisnici pametnih telefona, prije mnogo mjeseci bio sam umoran od zadanog seta ikona koji je došao s Symbianom, pa je otišao na temu lova.

Dok sam pronašao neke dobre Anna teme, tj. Teme s ikonama Symbian Anna, moja omiljena Symbian tema svih vremena bila je Metro Minimal NovaG. Tema sadrži ikone i retke u stilu WindowsPhonea. Programer to opisuje na ovaj način:

Čista jednostavnost. Dovedite svoj telefon na život s ovom mračnom i minimalističkom temom. Izvrstan za telefone s OLED ekranima.

Ako ste neko vrijeme slijedili MobilityNigeria, znate da sam veliki obožavatelj Metro, WindowsPhone UI. Čisto, minimalističko sučelje stijenja moj brod.

Metro Minimal ima najcrnju crnu na bilo kojoj Symbian temi koju sam vidio (Ne zaboravite da tamne teme pomažu u očuvanju značajne baterije na AMOLED zaslonima). Sve jednostavno izgleda dobro. Ikone u stilu WindowsPhone ostavljaju vrlo dobar dojam.

Iskreno preporučujem Metro Metro. Možete preuzeti Metro Minimal iz Ovi trgovine.

Preporučeno
Ostavite Komentar